Wysłany: 19-02-2011, 12:41 Śnieżka- 10 boss na arenie folhlord
Mam pytanie odnośnie tego bossa, mam 1100 obrony magicznej- 76% efektywności, 40 atrybutu lodu i śnieżka ściąga mnie na hita czyli za 8,5k hp, jakie staty trzeba mieć na tego bossa?
Po pierwsze:
Musisz mieć atrybutu lodu 50
Po drugie:
Jeśli nie masz więcej ekwipunku, który dodaje do obrony magicznej to włóż tyle gemów inteligencji ile masz. Zdejmij wszystkie gemy wytrzymałości i załóż inteligencji.
Po trzecie:
Bossowie na arenie mają zawsze inne staty. Ja jak walczyłem raz z Gniewnym Orkiem to zadawał mi 5000 HP z 8000 HP, a innym razem robił ze 3000 HP. Musisz mieć farta żeby trafić na takie staty bossa, na których szybko go zjedziesz. Ale to rzadko sie zdarz W sumie to stoczyłem chyba z 50 walk na arenie i tylko 2 razy trafiłem na takie staty.
Po czwarte:
Jeśli chcesz teraz chcesz pokonać Śnieżke to załóż dużo gemów HP plus *****.
_________________ Jeśli chcesz coś osiągnąć zrób to.
@up
W czym mu pomogą hp plus?
Przecież pisał że na hita spada (8,5k hp), a miksy życia leczą tylko po 8k.
Jak będzie miał i z 10k to i tak długo nie wytrzyma.
Level: 123
Wysłany: 20-02-2011, 12:34
nephentes napisał/a:
Po pierwsze:
Musisz mieć atrybutu lodu 50
Po drugie:
Jeśli nie masz więcej ekwipunku, który dodaje do obrony magicznej to włóż tyle gemów inteligencji ile masz. Zdejmij wszystkie gemy wytrzymałości i załóż inteligencji.
Po trzecie:
Bossowie na arenie mają zawsze inne staty. Ja jak walczyłem raz z Gniewnym Orkiem to zadawał mi 5000 HP z 8000 HP, a innym razem robił ze 3000 HP. Musisz mieć farta żeby trafić na takie staty bossa, na których szybko go zjedziesz. Ale to rzadko sie zdarz W sumie to stoczyłem chyba z 50 walk na arenie i tylko 2 razy trafiłem na takie staty.
Po czwarte:
Jeśli chcesz teraz chcesz pokonać Śnieżke to załóż dużo gemów HP plus *****.
I to jest ekspert :facepalm: Lepiej daj w inteligencje.Który lv?
Jeśli posiadasz atrybut lodu na 50, ekwipunek najlepszy na maga (nie przesadzajcie z pierścieniem, lepiej już kościany, 100 speeda sporo daje... o ile mamy 90 Lv)... Jeśli wyciągniesz tak jak mówią, ok, 1300 obrony magicznej to masz sznase. 600 szybkości to niewygórowana wielkość, spokojnie osiągniesz ją nawet z marnym eq, przy 250 szybkości bazowej i 5 gemów szybkości (gemy to podstawa).
Jak chcecie być nieźli na arenie to proponuję wam na 94 lvl coś takiego :
10k hp + 5 gemów
10 siły
po 120 obronek + 5 gemów
385 speeda + 5 gemów
ok. 190 lucka
ładne eq i wygrana
[ Dodano: 19-07-2013, 12:47 ]
Dodam jeszcze tylko że do tego zakładasz jakąś różdżkę (mimo że jesteś wojem) + pierścień many. i walisz gemem 4 *****, osobiście leję jej ok 1700 hp z nie pełnymi atrami