Wysłany: 02-03-2010, 17:34 Zielony Smok - Pomoc w statystykach
W tym temacie pomagamy/otrzymujemy pomoc niezbędną do pokonania bossa : Zielony Smok
_________________ Weź się oderwij na chwilę z tych bloków pełnych smogów,
od nałogów, od wrogów, święty spokój daj Bogu
zacznij działać, więcej przemyślanych ruchów
czas polegać na sobie i wierzyć mocno w duchu
weź rusz dupsko, na każdym rogu czai sie okazja
jakich mnóstwo, by z godnością patrzeć w lustro
powiesz ze znów to samo, a jednak perspektywa
swiatły rozum, kiedy coś porywa i masz dozór
na pozór, wszystko wydaje się proste
toniesz w morzu możliwosci własnego losu...
powiem krotko na 23 rozwalic go banalnie z mikstami lv2 przy takich statach
Żywotność 60 (+4%)
Siła 40 (+4%)
Witalność 50 (+0%)
Magia 10 (+0%)
Inteligencja45 (+0%)
Szybkość 58 (+0%)
Szczęście 27 (+0%)
z eq jak najlepszym na ten lvl i dla troche nowszych to na maga jest tak samo tylko zamiast sily to w magie... i to raport http://w1.my-fantasy.net/...p?r_id=33494714
strategia to do konca mnay sie leczyc po manie bijemy i nie trzeba na duble uwazac bo wy mu bedziecie duble bic ja mialem jeszcze tak:
Chce rozwalić tego smoka na 25 levelu i jako że jestem szybki to morze przed skończeniem mana.Myślę że pakując 20 speed i 20 inta się uda co wy o tym myślicie??? (oczywiście jeszcze zakupie najlepsze eq z obr. magiczną )
[ Dodano: 16-09-2010, 21:14 ]
Ek hemm odpisze ktoś
Niedawaj tych 20 w speeda chyb że chcesz być speederem lepiej daj te punkty w szczęście bo wszystkie bossy będą ci bić krytyki a ty ich trafić niebędziesz mógł no i w inteligencje też daj trochę
Witam mam problem ze smokiem np. od wali mi po 1000hp z hakiem a ja mam 1170 bodajże uleczam się a potem jak mu się kończy mana walnie mi dubla z magii i normalny...
nie wiem jak go pokonać pls pomoc bd wdzięczny mam 23 lvl
SORQ NIEAKTUALNE
_________________ Piszę poprawnie po polsku.
C-Walk
SK8
według mniestaty powinny być następującą takie
na woja
hp 1200-1400
siła 60
witka 70-(żeby jak mu się mana skonczyła to żeby ci nie walil po 1100)
inty 60
speeda 50
lucka 40