Wysłany: 26-10-2011, 23:16 Problem z wejsciem na mfo
Problem polega na tym ze codziennie expie sobie i wchodzi mi na stronę i wszystko gra,ale nagle dzisiaj chce wejść i wyskakuje mi po minucie taki tekst:Przekroczono limit czasu połączenia
Witryna może być tymczasowo niedostępna lub zbyt obciążona. Spróbuj ponownie za kilka minut.
Jeśli nie można otworzyć żadnej strony, należy sprawdzić swoje połączenie sieciowe.
Jeśli ten komputer jest chroniony przez zaporę sieciową lub serwer proxy, należy sprawdzić, czy program Firefox jest uprawniony do łączenia się z Internetem.
Na początku myślałem że może net słaby lub cos takiego ,ale wszystkie strony smigaja mi i all git potem myslalem ze moze blokłem moze sobie mfo ,ale patrze w opcjach i pisze ze nie mam zaszyfrowanej strony(od mfo) no to potem mysle jak mi na firefox'ie nie idzie to sciagne opere ,ale to samo myślałem ze to przejdzie próbowałem dziś po szkole odrazu wejsc na mfo o 14:00 cos takiego jest wówczas 23:16 i dalej to samo nie wiem o co chodzi proszę o pomoc