Wysłany: 12-12-2011, 17:13 problem z kara otrzymana na ś2
Witam!
dostałem ostanio kare za niby przelew no spoko jeśli tak szanowny [GM] benerit to niech cofnie nadwyzke zeny a nie odejmuje całe 2,5 kk wtedy wpadłem i miałem kase na -200 k musiałem specjalnie wbić lv przez jego błąd ......teraz miałem około 200 k i znów mi cofnoł aukcje wełniany kaptur który kupował 16 lv za 1,6 kk nie moja wina ze on tyle dał ...a ja teraz mam -570 k i nie mogę nic kupić ani nic wystawic mysle ze szanowni GM powinni coś z tym zrobić bo to nie mój błąd ja tylko wystawiłem ten wełniany kaptur ........
mój nick Mapson świat na którym występuje wyżej wymieniona sytuacja to św.2
Antybristler , nadal twierdzisz że BENERIT jest najodpowiedniejszą osoba na te stanowisko , ja do niego nic nie mam , ale bardzo dużo na niego jest uwag od innych graczy
jeśli tak szanowny [GM] benerit to niech cofnie nadwyzke zeny a nie odejmuje całe 2,5 kk wtedy wpadłem i miałem kase na -200 k musiałem specjalnie wbić lv przez jego błąd
Nie ma w tym jego błędu. Aukcja została zgłoszona przyciskiem GM, GM nałożył karę, złoto zostało odebrane automatycznie - tak funkcjonuje panel GM.
Gdyby nie było zgłoszenia przyciskiem GM, a GM trafiłby na podejrzane aukcje w logach targowych gracza, wtedy skończyłoby się to najwyżej odjęciem nadwyżki złota i tą karę GM musiałby nałożyć "ręcznie".
Cytat:
nadal twierdzisz że BENERIT jest najodpowiedniejszą osoba na te stanowisko
Tak. Ja jednak zapytam czy Ty jesteś odpowiednią osobą, żeby takie rzeczy oceniać?
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem
Profesja: Mag
Nick: KisS
Level: 180
Wysłany: 13-12-2011, 15:18
SatyNowY napisał/a:
Antybristler , nadal twierdzisz że BENERIT jest najodpowiedniejszą osoba na te stanowisko , ja do niego nic nie mam , ale bardzo dużo na niego jest uwag od innych graczy
Nie nie jest dobrym gm na to stanowisko
ADIHC1 napisał/a:
Tak. Ja jednak zapytam czy Ty jesteś odpowiednią osobą, żeby takie rzeczy oceniać?
Myśle ze Grę tworzą gracze ciekawe czy gra by miała sens jezeli grało by wnią tylko 10 GM'ów
Myśle ze Grę tworzą gracze ciekawe czy gra by miała sens jezeli grało by wnią tylko 10 GM'ów
Nie o to mi chodziło. Gracze nie mają dostępu do wszystkich informacji, siłą rzeczy nie są w stanie obiektywnie ocenić pracy GM.
Pomijam już fakt, że negatywną ocenę GM wystawiają najczęściej gracze przez nich ukarani - to są subiektywne opinie, powstałe pod wpływem emocji, niewiele mające wspólnego z rzeczywistością. I wiem co mówię, w zwyczaju mam sprawdzać wszystkie kary, do których pojawiają się zastrzeżenia na forum.
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem