Regulamin Forum    FAQ    Szukaj    Użytkownicy    Grupy    Rejestracja     Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: BaGGy
20-02-2015, 23:52
multi alarm #2
Autor Wiadomość
Elainor 
Użytkownik

Profesja: Mag
Nick: Elainor
Level: 140
Wysłany: 28-12-2011, 22:52   multi alarm #2

jakoś nie zauważyłem aby ten temat został zamknięty, jak widać po odwiedzinach i komentarzach to zainteresowanie graczy tą sprawą jest dość znaczne. ADIHC1 myślisz że walniesz nam jakąś nędzną formułkę dla ubogich dzieci i się odczepimy...?? wciąż czekam na wypowiedź Tomi'ego w tym temacie... bo forum jest po części poto aby rozwiązywać problemy graczy, a czekanie kilku miesięcy nie jest żadnym rozwiązaniem zwłaszcza patrząc na obecną ilość aktywnych graczy w mfo

Arthes0 
Użytkownik

Nick: Arthes
Level: 180
Wysłany: 28-12-2011, 23:00   

no właśnie , nie możemy walczyć nic a nic z każdym graczem na 140 mam prawie multi alarm , to nie możliwe by tayle razy takie samo ip się trafiło......

Elainor 
Użytkownik

Wysłany: 28-12-2011, 23:10   

"Zbieg okoliczności. Macie internet od tego samego dostawcy i zmienne IP - na zmianę wylosowaliście to samo IP, stąd powiązania." - słowa ADIHC1

jeżeli to prawda to proszę Arthes'a, Sir-Andree oraz Lil W4yn3 o to co ja zrobie.

posiadam bezprzewodowy internet w orange a wy?? (jeżeli macie inny to polecam na głos śmiać się z pewnego młodszego Admina)

z poważanie, uszanowaniem itp... Elainor...

Quba 
Użytkownik

Profesja: Wojownik
Nick: Sir_Andree
Level: 666
Wysłany: 28-12-2011, 23:24   

ja mam neostrade :p i losowe ip z puli...
Kiedyś miałem (teraz gram od nowa) konto na s2 o nicku Quba. Zostałem zbanowany na zawsze a moje konto było usunięte po roku. Za co? Za zalicytowanie 100 mikstur życia lv2 za 100kk G. Tak jakby nie można było wysłuchać mojej prośby i odjąć nadwyżki, tylko od razu ban. Mam nadzieję, że mfo v3 upadnie tak samo szybko jak powstało.

ADIHC1 
Junior Admin
Game Master

Level: 132
Wysłany: 28-12-2011, 23:29   

Cytat:
wciąż czekam na wypowiedź Tomi'ego w tym temacie.

Tomi, jeśli w ogóle tutaj zajrzy, napisze dokładnie to samo co ja.

Cytat:
nie możemy walczyć nic a nic z każdym graczem na 140 mam prawie multi alarm

To na 140 poziomie poza Tobą jest tylko trzech innych graczy?

Cytat:
posiadam bezprzewodowy internet w orange a wy?

Oni też ;)

Elainor 
Użytkownik

Wysłany: 28-12-2011, 23:37   

neostrada to chyba nie orange

nie nie jest nas zaledwie 4 ale jak zauważyłeś każdy z nas jest bynajmniej dobrym graczem i jakieś noobki boja sie walk a miedzy sobą nie możemy walczyć co sprawia ze ta gra się robi nużąca.

wydaje mi się, że w życiu wystarczająco wspomogłem finansowo mfo abyście teraż mogli przestać się jedynie wymądrzać na forum i wziąć się do roboty

ejsid 
Użytkownik

Profesja: Wojownik
Nick: ejsid
Level: 20
Wysłany: 28-12-2011, 23:55   

szmest

Love 
Użytkownik

Nick: kiedy update?
Level: 1
Wysłany: 29-12-2011, 11:09   

Wy nie jesteście pierwsi i ostatni wiec nie drzeć japy na forum. Poczekaj chwile a alarm sam zniknie .

Elainor 
Użytkownik

Wysłany: 29-12-2011, 13:19   

nie pierwszi i nie ostatni wiec nie tylko nam to przeszkadza, a skoro Ci przeszkadza ten temat to po kiego do niego wchodzisz... alarm jest juz conaj mniej kilka tygodni, a to jednak dość długo

[ Dodano: 29-12-2011, 13:21 ]
Ty love jak lubisz siedzieć cicho jak ciota w strachu o wszystko to fajnie masz ale ja jednak lubię zaakcentować to co mi się nie podoba

[ Dodano: 29-12-2011, 13:25 ]
dobra temat do zamknięcia, nic tu nie zwojuje, jednak ADIHC1 miał racje, Tomi to potwierdził

Love 
Użytkownik

Nick: kiedy update?
Level: 1
Wysłany: 29-12-2011, 13:28   

chlopie w pierwszym temacie adi napisal ze to kwestia czasu. Tez tak mialem ale zapytalem GM i mi powiedzial ze zeby zniknął trzeba czekać. No i po co ty to piszesz? skoro wiesz że TRZEBA CZEKAC tomi,jacek,adi zajmują sie v3 więc nie przejdą to v2 żeby jakiemuś graczowi to naprawić, zresztą to samo sie naprawia nie nie trzeba zadnego dzialania administracji.

Elainor 
Użytkownik

Wysłany: 29-12-2011, 13:31   

temat do zamknięcia... wszystko już wyjaśnione szkoda się bezsensownie produkować

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi