Siemka mam na sw1 postać mikipop 120 lvl
ale coś się zepsóło bo uczestnicze w turku do 120 lvl - mam walke o 3 miejsce ( nie odpadłem) wyszedłem z miasta i blokada się zepsuła m.in znikł mój exp na - i normalnie awansowałem dlaczego?
tu widać na SS cze nie odpadłem macie mnie cofnąć do 120 lvl mnie to nie interesuje.
wy ale asy przyciesz pisze ze mam 120 lvl wiec wiecie jaka grupa widać ze turniej świąteczny zawsze miałem blokade i mogłem sobie chodzić po mapie w czasie turka ale coś się zepsuło ;/
rozumiem gdybym odpadł to mógłby mi się wbić lvl na mapie ale ja nie odpadłem . Wychodze z miasta zawsze tylko udziału w turnieju do ograniczenia 120 lvl
była jakaś sytuacja już taka i to jakiś błąd jest w skryptach z tego co pamiętam więc poczekajcie (z tymi skryptami nie jestem pewien ale jakiś to błąd był;p)
http://w1.my-fantasy.net/...p?r_id=35820767
tu walka turniejowa 120 vs 122
ja prosze tylko o odjęcie mi expa nic się nie stanie i najlepiej 35mf na reset bo staty musze zresetować bo mam o 20 punktów rozłożonych
Przegrałeś poprzednią walkę.
Więc skrypt uznał że odpadłeś z turnieju i dlatego gdy wyszedłeś na mapę, to wbiło Ci lvl.
Ten błąd często się zdarza w finale, w walce o 3-4 miejsce.
jejcu ma cofnac albo koniec z tą grą ...
To wina skryptu a nie moja niech nałozy jakąs kare i odejmie exp. nawet wiencej ale tylko żebym mógł w turku do 120 lvl uczestniczyć. Tylko na tym mi zalezy,
Automatyczne wbicie lv po zdjęciu blokady turniejowej nie jest błędem (tak to miało działać), błędem jest natomiast jego nie wbijanie się - jest to nagminnie wykorzystywane do trzymania poziomu. Jeśli coś miało by być poprawiane to właśnie w ten sposób, ze lv będzie się zawsze dodawał.
@jeśli to było przed całkowitym odpadnięciem z turnieju to jest rzeczywiście błąd, nie wiem jednak czy możliwe jest jego naprawienie - takie przypadki już były i dokładnej przyczyny nie odnaleziono, ale prawdopodobnie wiąże się to z nakładaniem się dwóch turniejów - prywatnego i publicznego i/lub przegraną w półfinale.
... Napisałeś ze nie odpadłeś ... i wylazłeś na pole to jest błąd... ; /
Powinna być przywrócona ta opcja ze ktoś założył turniej demonstracyjny np do 120 lv w Twoim przypadku i ten turniej się jeszcze nie zaczął i masz expa na (-) To możesz expić ,, Taka blokada jak by ... A nie ze musisz czekać kilka dni aż ten turek sie zacznie i bd trwał 2 dni ,,,,
roy94, jak by tak było jak piszesz.. To by się po prostu turek założyło (każdy sobie) dołączyłby i by nigdy ludzie nie zaczynali jak by się poziom nie wbijał - co w sumie mogło by być fajne, ale..