przecież v2 już nie jest moderowany, teraz zajmujemy się wersją v3!
(musiałem to napisać ;p)
_________________ Kiedyś miałem (teraz gram od nowa) konto na s2 o nicku Quba. Zostałem zbanowany na zawsze a moje konto było usunięte po roku. Za co? Za zalicytowanie 100 mikstur życia lv2 za 100kk G. Tak jakby nie można było wysłuchać mojej prośby i odjąć nadwyżki, tylko od razu ban. Mam nadzieję, że mfo v3 upadnie tak samo szybko jak powstało.
Antybristler założyłeś temat to się wypowiadają, a nie spamują...
Taki aktywny się zrobił chyba chce GM'em zostać...
Jakoś nikomu nie przeszkadzają literówki. Ludzki mózg musi mieć na dobrym miejscu pierwszą i ostatnią literę, aby odczytać wyraz poprawnie, a jak jedna zostanie zjedzona, albo nie będzie na swoim miejscu to się nic nie stanie...
Więc nie wiem po co ten temat.
P.S Chyba, że czytać nie umiesz i po literce składasz wyrazy. To wtedy to już co innego...
Kamienny Golem: Kto odważył się zakłócić mój spokój. Zginiesz!
Bez znaku zapytania dziwnie trochę to brzmi
Jeszcze w jaskini gothar mimo, że nie ma już części drabinki na lawie postać postarza, że się przed nią złamała...
[ Dodano: 16-05-2012, 20:00 ]
Cytat:
Kiedyś do Oasis jeździła kolejka, ale w tej chwili jest totalnie zniszczona.
Pustynię można jednak przekroczyć za pomocą specjalnego Piaskowego Łazika.
Łazik, o którym mówię posiada w naszym mieście jedynie Orphan. Ostatnio jednak wogóle nie pokazuje się w karczmie. Może gdzieś wyjechał?
Być może jego narzeczona Leena będzie wiedziała coś więcej.