Jak widać padłem na hita, a dlaczego ? właśnie o to jest pytanie, na walkę przygotowałem się bardzo dobrze hp około 12k i many 803 a czemu w walce mam dużo mniej ? Ponieważ coś się takiego stało, że gemy mi znikły ? EQ pod wojów miałem założone (czyli na tą walkę) EQ na magów miałem w depozycie .
Jestem pewny, że inteligencje skrypt itp ustawiłem wszystko dobrze i zapisałem, a walka nie jest oddana, bo przygotowywałem się do turka jakiś miesiąc i jak teraz widać to wszystko było na daremno .
Proszę o wyjaśnienie tego, nie jestem w tym zielony i znam się w miarę dobrze na tej grze i pierwszy raz mnie spotkało takie coś .
Pozdrawiam.
_________________ Codzienne Melanże Kupa Alkoholi... w Taki Właśnie Sposób Wykańczam Sie Powoli...
ja też tak miałem na postaci na 3s 20lvl zawsze przebierałem się na woja czy maga nie było problemów aa ostatnio się przebrałem walcze aa mi gemy all pospadały
też przegrałem z elanoirem 2 razy, bo mi się miksy nie odpaliły lv5 i regenki lv2, cry cry cry ;( ;( ;( łącze się z Tobą w bólu i rozpaczy
_________________ Kiedyś miałem (teraz gram od nowa) konto na s2 o nicku Quba. Zostałem zbanowany na zawsze a moje konto było usunięte po roku. Za co? Za zalicytowanie 100 mikstur życia lv2 za 100kk G. Tak jakby nie można było wysłuchać mojej prośby i odjąć nadwyżki, tylko od razu ban. Mam nadzieję, że mfo v3 upadnie tak samo szybko jak powstało.