To weź napisz, że nie. Pomożesz nam wygrać i zostawić starą wersję w tym stanie co jest.
Odbieram jako spamowanie za określoną opcją. Tym bardziej, że nie robiłeś tego pod swoim pseudonimem, ale przez jakieś losowe konto.
Ciekawe ilu jeszcze tak nagabywałeś.
Konto zostało stworzone tylko w celu ustalonym- w/p. To, że namawiałem to wyłącznie ze swojej woli, bo nic przez to nie stracę
[ Dodano: 20-01-2012, 17:57 ]
ManiakMFo napisał/a:
heheh Dark zakłada nowe konta na MFO v3 by zniechecic ludzi do wzniesienia blokady ?! ;D
Jednym słowem...żenada! ;D
Zakłada nowe konta? 1-wsze to nie gram tam, a i założyłem je tylko z tego jednego powodu.
Co do żenady to Cię przeniosę od razu wyżej- Prawda Boli To jest dopiero żałosne
Niepotrzebnie Tomi wspominał o tym, że sonduje opinię graczy na ten temat. Jak zwykle musiał znaleźć się ktoś, kto na siłę próbuje przeforsować swoją "rację".
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem
Profesja: Wojownik
Nick: wisla12h
Level: 283
Wysłany: 20-01-2012, 20:39
Żałosny typ... kieruje się tylko prywatą...zniesienie blokady nikomu nie zaszkodzi, kto nie będzie chciał z niej skorzystać przestanie na 300 lv expić. Nie widzę przeciwwskazań... i dziwi mnie to że administracja się waha, tylko dlatego że jeden gracz za wszelką cenę chce zatrzymać ten minimalny rozwój, w celu uzyskania "korzyści", tylko i wyłącznie dla siebie.
Tylko i wyłącznie dla siebie? To czemu, garstka osób, też jest "przeciw" ?
Wytłumacz mi to, "typie". A i korzyści to bym miał jakby limit zwiększyli, bo by mi podskoczyło wiele lvi, a drugi by miał dopiero 300.. Teraz jest właśnie sprawiedliwie. Ale fakt, nie wiesz o co chodzi nawet więc
Nick: wisla12h
Level: 283
Wysłany: 20-01-2012, 20:49
Dark s2 napisał/a:
A i korzyści to bym miał jakby limit zwiększyli, bo by mi podskoczyło wiele lvi
Właśnie o to ci chodzi...podskoczy ci parę lv i zostanie zakręcony kurek z punktami MF
Ty i my dokładnie wiemy o co chodzi...dlatego cię proszę...
Nie zatrzymuj tej, jedynej nowości, która ma szanse wejść w życie w najbliższym czasie w MFO2 i nie psuj gry innym wysokim lv.
dark ta 'garstka' jest przeciw bo ich namówiłeś i na v3 konta robiłeś i spamowałeś..
heheheh to przebija wszystko
myślisz, że tylko mi się to nie podoba?
[ Dodano: 20-01-2012, 20:54 ]
wisla12h napisał/a:
Dark s2 napisał/a:
A i korzyści to bym miał jakby limit zwiększyli, bo by mi podskoczyło wiele lvi
Właśnie o to ci chodzi...podskoczy ci parę lv i zostanie zakręcony kurek z punktami MF
Ty i my dokładnie wiemy o co chodzi...dlatego cię proszę...
Nie zatrzymuj tej, jedynej nowości, która ma szanse wejść w życie w najbliższym czasie w MFO2 i nie psuj gry innym wysokim lv.
W życie to gra wejdzie jak dodadzą update a nie jakiś limit. Trudno masz swoje zdanie, ja swoje. a i nie pisz ciągle w imieniu tych max lv'i bo co niektórzy to mają odmienne zdanie, i pod sytuacje i pod pomysł.
Dark chciałby trzymać dwie sroki za ogon jednocześnie... walczyć zarówno w turniejach jak i być pierwszy w rankingu doświadczenia.
Pewnie admin zgodziłby się po uwolnieniu lv obniżyć mu exp do poziomu 300lv, tyle że druga sroka mu wtedy ucieknie.
Jest jednak rozwiązanie
- zlikwidować MFy jako nagrody w turniejach - niech będzie gold, eliksiry, regenki... MFy przy tak niewielkiej ilości graczy jaka pozostała to pomyłka (albo chociaż zmniejszyć ich ilość 10x)
jestem tez za tym by zwiększono ten limit chociaż uniemozliwi mi to przelewanie jakiegokolwiek expa i uczestniczenia w turnieju jednak ze wole fajna zabawe... Dark Ruch Palikota to jest partia dla Cb tam bys sie nadał
niech admin sam zdecyduje co uczynic w tej sprawie nie patrząc na łapczywe hieny
Nick: Hard Style
Level: 155
Świat: 3
Wysłany: 21-01-2012, 13:23
Żałosne , gość ma 300 lv , i niechce stracić swojej pozycji . Namawia wszystkich na v3 to jest zachowanie takiego pacana któremu pkt. mf na koncie dają powietrze do płuc . Typie ogarnij się , to że jesteś najlepszy na św.2 nie znaczy , że jesteś guru tej gry , nie wszystko musi się kręcić wokół ciebie .