Profesja: Wojownik
Nick: BartoMFO_lev
Level: 329
Świat: 3
Wysłany: 21-01-2012, 13:36
to jest zachowanie rodem z przedszkola ... każdy ma swoje zdanie a on na siłę próbuje je zmienic ... zawsze możesz zostac na tym 300lev i siedziec do końca gry ale są inni gracze również chociaż mam 260lev to posiadam aspiracje żeby nabic ponad 300lev , a kolega wyżej dobrze ujął
Hard Style napisał/a:
Typie ogarnij się , to że jesteś najlepszy na św.2 nie znaczy , że jesteś guru tej gry , nie wszystko musi się kręcić wokół ciebie .
łyso mi? Mnie nie rusza ani nie tyka opinia ludzi z internetu tym bardziej z gier, wiec masz otwarte drzwi, chętnie sie posmieje z twoich sugestii- to mi sprawia dobrą zabawe
Większość zapytanych osób opowiedziała się za podwyższeniem limitu poziomu (10 za, 3 przeciw, wyłączając multikonta na w3). Ostateczna decyzja jeszcze nie zapadła.
Tomi podaj wcześniej tak z 2-3 dni przed ze zostanie wprowadzone coś takiego byśmy mogli się przygotować na taka zmianę...o ile ona zostanie wprowadzona