Otóż problem jest następujący!
Wystawiłem "Eliksir" w mieście "Eliar" miną czas na licytacje i nie został on sprzedany. Po zakończonej licytacji przedmiot powinien wrócić do gracza, ale niestety ten Eliksir nie wrócił do mojego plecaka. Szukałem go wszędzie, nie ma go. Czekam też już jakiś czas i nadal nie doszedł. Po zakończonej aukcji dostałem wiadomość o treści:
"Od: Mistrz gry [Odpowiedz] 04.02.2012, 21:30:02 Usuń wiadomość Ignoruj gracza Pokaż tylko wiadomości od tego gracza
Aukcja przedmiotu Eliksir została zakończona. Przedmiot nie został sprzedany. Przedmiot znajduje się w plecaku."
Lecz nadal w plecaku go nie mam. Nigdy taka sytuacja mi się nie zdarzyła. Proszę o pomoc!
_________________ Kiedyś miałem (teraz gram od nowa) konto na s2 o nicku Quba. Zostałem zbanowany na zawsze a moje konto było usunięte po roku. Za co? Za zalicytowanie 100 mikstur życia lv2 za 100kk G. Tak jakby nie można było wysłuchać mojej prośby i odjąć nadwyżki, tylko od razu ban. Mam nadzieję, że mfo v3 upadnie tak samo szybko jak powstało.
Wątpię żeby to był błąd gry ,może w trakcie gdy ci doszedł walczyłeś z jakimś potworem,graczem i w tej walce go straciłeś
Jeśli nie wychodziłeś z miasta bądź masz mniejszy lv żeby go używać i nie wypadł ci podczas walki to nie wiem
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."
- Stanisław Lem