i znow mi nie dziala.............probowalem zrobic to z tym cmd co napisales i nic nie dalo.
juz mnie to zaczyna denerwowac -,-
wina chyba nie lezy po mojej stronie skoro raz dziala, a potem znowu nie i w dodatku jeszcze nie tylko u mnie pojawiaja sie takie problemy.
Przez pamiec podreczna niby wejdzie, "Zdjęcie przedstawia stan strony z 20 Lut 2012 13:44:54 GMT." -,- ale gowno..
potrafi ktos mi pomoc? administratorzy nie odpisuja bo nie wiedza co?
najlepiej dowiedzieć się u swojego dostawcy internetowego skąd może się brać taki problem jeśli jesteś pewien, że nie jest to związane stricte z komputerem czy np. ruterem (jeśli takowy posiadasz). Serwer gry funkcjonuje normalnie także ciężko coś więcej tu wymyślić.
nikt mi nic nie blokuje ;p. dzialalo i przestalo, potem znow zaczelo i przestalo, denerwuje mnie to
btw.nie dziala tez ten obrazek, ktorego wrzuciles wczesniej
Nazwa "/flushdns" nie jest rozpoznawana jako polecenie wewnętrzne lub zewnętrzne , program wykonywalny lub plik wsadowy. ;//
[ Dodano: 23-02-2012, 11:38 ]
A i jeszcze jedno dodam , że tylko strona www.my-fantasy.net mi nie działa , bo jak raz na jakiś rzadki czas zadziała i się zaloguję to wszystko działa , ale jak biorę Wyloguj... to juz Ładowanie... I błąd Strona internetowa jest niedostępna. ;//
[ Dodano: 23-02-2012, 11:43 ]
Odkryłem , że to na 100 % wina operatora , ponieważ na mojej komórce Sony Ericsson Xperia X8 łącząc się pod moją sieć przez WiFi mfo nie wchodzi , a jak włącze mfo przez zwykły internet (ten z telefonu to wchodzi.) DrygI, mamy ten sam problem i nie zostaje nam nic innego jak zadzwonić do operatora.
[ Dodano: 23-02-2012, 18:18 ]
No i 4 litery. ;/ Poszedłem do nich , powiedziałem o moim problemie , że strona internetowa mi nie wchodzi , że to nie wina komputera , bo na 2-im też nie działa. I mi powiedzieli że admin blokuje mi dostęp
Albo ruter albo operator - innej opcji nie ma. Nie blokujemy nikomu dostępu do strony a nawet jeśli jest zablokowany adres IP (za jakieś przewinienie) to i tak można wejść na stronę gry.
proponował bym uaktualnić wersję przeglądarki, bo sam operator internetowy nie jest winny. gdyby tak było wyraźnie pisało by, że strona jest zablokowana działaj bo nie pograsz
_________________ jeśli pomogłem to podziękuj :]
Ciebie nie zaboli i dumy nie urazi
a mnie ucieszy