A czyja? Jeżeli uważasz, że to jest sprawa jedynie między Tobą a GM/administracją to po co o tym piszesz na forum publicznym?
A jeżeli już piszesz to wiedz, że każdy na ten temat może się wypowiedzieć.
Ja napisałem Ci moje spostrzeżenia oraz chciałem pomóc udzielając rady.
Cytat:
Zajmij się swoimi multi kontami
Hmm? Niestety obecnie nie mam żadnych multikont.
Cytat:
Jak wejdzie panel na mfo3 to będziesz płakał ;/
Nawet jeżeli kiedyś za coś zostanę ukarany to raczej nie będę przez to płakał, lecz się z tym pogodzę.
@down
Specjalnie o tym napisałem, bo wiedziałem, że o tym wspomnisz ;)
Niestety musisz rozróżnić dwie rzeczy.
Ja nie płakałem i nie chciałem być odbanowany, lecz dowiedzieć się dlaczego zostałem ukarany.
Po wyjaśnieniach nie miałem sprzeciwów co do mojej kary.
Jednak i tak po dwóch dniach bana zostałem odbanowany, lecz i tak się usunąłem, a mogłem grać dalej, więc można z tego wysunąć prosty wniosek co do mojego "płaczu".
Ps. Nie chcę mi się odpisywać nowym postem, wolę zedytować ten bo inaczej robi się niepotrzebny spam, w dodatku nie na temat.
Ostatnio zmieniony przez Coni 18-02-2012, 00:22, w całości zmieniany 3 razy
Śmieszne jest to, że stworzono (moim zdaniem) o wiele gorszą wersję v3 i kompletnie zapomniano o v2. Ludzie przestają grać, nie ma to jak szukanie po kilka godzin gracza do zabicia. Można by chociaż reklamę gry połączyć z mfo v2, ale po co.. Już gra przestaje sprawiać frajdę, chyba nie ma po co grać w v2
Oj tego to bym akurat nie powiedział. Poza tym dziwisz się? Przez ile lat grałem to nigdy nie natrafiłem się w internecie na reklamę gry. v3 weszło to od razu jest reklama
Mnie sie nie podoba ze podwojny exp z powodu "likeów" jest w trakcie turnieju co eliminuje kilkaset osób do skorzystanie z tego z powodu statów na graczy. Mam nadzieje że teraz (bo brakuje 130 likeów) odbędzie się to po turnieju a nie w trakcie.