Witam.Mam mały problem z telefonem "sony ericsson SPIRO W100i" otóż mam takie pytanie czy do tego telefonu da się coś wszczepić lub zrobić kable USB abym mógł przesyłać pliki ponieważ kupiłem go bez kabla a nie wiem czy do niego jest
Profesja: Wojownik
Nick: Hard Style
Level: 155
Świat: 3
Wysłany: 13-03-2012, 14:33
Kurwa i chuj , i chuj , i chuj ! Mogę dostać to jebane ostrzeżenie drugie , no ale powiedzcie mi skąd się biorą takie gamonie ?
Typie przypierdol sobie jeszcze temat " Kiedy Ładować Telefon " , i obowiązkowo ankietę , kurwa trzepie , szarpie mną jak coś takiego widzę . Zadaje sobie tylko jedno pytanie : "JAK?" Jak to jest możliwe ...
Profesja: Mag
Nick: KisS
Level: 180
Wysłany: 14-03-2012, 22:09
Hard Style napisał/a:
Kurwa i chuj , i chuj , i chuj ! Mogę dostać to jebane ostrzeżenie drugie , no ale powiedzcie mi skąd się biorą takie gamonie ?
Typie przypierdol sobie jeszcze temat " Kiedy Ładować Telefon " , i obowiązkowo ankietę , kurwa trzepie , szarpie mną jak coś takiego widzę . Zadaje sobie tylko jedno pytanie : "JAK?" Jak to jest możliwe ...
musaraj napisał/a:
Również popieram harda .
szybcior987 napisał/a:
a hard style idzie do gm
nie lepiej zglosic to do Trybunału Stanu?
Kurde nie wiem dlaczego po nim tak jedziecie wy odrazu mieliscie IQ 180/180 ?
o jejku już się zapytać nie mozna może ktoś ma z czymś problem przecież wy nie jesteście na tyle mądrzyże macie 100% IQ pewno pracę domowo z przedmiotów ściągacie z internetu bo sami sobie nie poradzicie albo wam mama odrabia bo sami jestęście za głupi
musaraj napisał/a:
Również popieram harda .
szybcior987 napisał/a:
a hard style idzie do gm
nie lepiej zglosic to do Trybunału Stanu?
Kurde nie wiem dlaczego po nim tak jedziecie wy odrazu mieliscie IQ 180/180 ?