Moze uwolnijmy targ, pozwolmy na multikonta i przelewy miedzy nimi? Bedzie OLD tylko w rozwinietej fabularnie wersji To akurat ironia dla tych co by sie nie domyslili, choc mysle, ze wiekszosci by to odpowiadalo
Na s1 i s2 jest najwięcej przelewów. Co chwila pw "ej zalicytuj mi gem za limit"...
Przed wprowadzeniem limitów na w1 i w2, to właśnie na tych serwerach średnia cena przedmiotów służących do przelewania złota (skóry, mikstury, etc.) była wyższa, niż na w3. Ot, taka ciekawostka ;)
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem
Dla mnie handel to i tak juz jest spalona sprawa. Nawet jak cos sie zglasza GM to na to nie reaguja. "Wasza hipokryzja"? (Antybristler) Licz sie ze slowami kolego, bo ja mam gdzies ten caly handel i mam gdzies co z tym zrobicie. Przelewy sa i beda, ani GM tego nie upilnuja, bo nic w tej sprawie nie robia, ani limity.
Przelewy sa i beda, ani GM tego nie upilnuja, bo nic w tej sprawie nie robia, ani limity.
To chyba kolejny argument, że handel powinien zostać uwolniony.
Obecnie sprytniejsi potrafią legalnie przelewać złoto wykorzystując system, a Ci uczciwi otrzymują kary za "podejrzane" transakcję.
Wysłany: 15-03-2012, 23:16
Na s1 i s2 jest najwięcej przelewów. Co chwila pw "ej zalicytuj mi gem za limit"...
Może i przelewów jest wiecej, tylko warto zwrocic uwage na kwote co jest najbardziej istotne. Na s3 są przelewane grube miliony na swiatach 1 i 2 przelewy liczone sa w tysiącach co nie ma wiekszego znaczenia... Oczywiscie z góry zaznaczam swoja dysaprobate tzw. "wolnego rynku" bo po co te limity były wprowadzane a My gracze zostalismy przyzwyczajeni do tego. Tak samo jakby teraz wprowadzili ACTA ... wiec po co bylismy przyzwyczajeni do wolnego internetu ? Według mnie Administracja chce wprowadzic limit po to aby jeszcze zarobic na tej grze(tak jak ACTA), rzecza oczywista jest ze na serwerze 3 wysyłane jest o wiele wiecej sms niz na 1 i 2 bo ludzie kupuja golda , tu juz nie liczy sie Nasze dobro bo dla przecietnych graczy ta zmiana jest obojetna a tak naprawde traca na tym wybitni gracze i dlatego Ci ktorych interesuje i martwi ta sprawa wypowiadaja sie negatywnie na pomysł wprowadzenia wolnego rynku w mfo, stad Nasza przewaga ...
Profesja: Wojownik
Level: 20
Wysłany: 12-05-2012, 16:03 d
Jak dla mnie mógłby pozostać limit,ale ze zmianami,bo jak np jestem w 4 mieście i chce sprzedać miksty 2 lvl w3 mieście to nic nie zarabiam na targu chodzi o to żeby zarobić.
Level: 1
Wysłany: 04-07-2012, 21:03
To logiczne, że kasy wcale nie będzie tak DUŻO jak na s3 bo tam wchodzą multikonta, przelewy i tak są i będą nawet z limitami heh. Ale i tak wolę żeby były te limity