hakus to bossy czy pvp bo nie da rady 1 stat na bossy i na graczy .
Soni dokup gemy siły wity i inty jezeli nie masz i podaj jakies przykładowe staty na twoim lv to cos moze da sie ogarnąć
co myslicie o statach takich na turek 120 lvl.
16-20k hp
zadawane obrazenia większe niz 30%
inta wita 10
speed 900-1000 (zalezy ile hp się zdecyduję)
look 500-550
eq: full eq wojownik pod obrone fiz (pancerny set) około 2200 wyjdzie
eq:: mag to będzie rożnie dobierane o 2100-2300 zelży od przeciwnika
gemy 100% hp 100% speed 100% look 100% siła
pierścień many !!
No właśnie jestem w trakcie kupowania 2 gemów szybkości *****
a więc najpewniej będzie 100% + w hp, szybkości i szczęściu i wtedy chyba sama wita czyli teraz kilka lv up dać w siłę ? czy najlepiej zrobić restart ?
Robie reseta bo ciagle przegrywam w pvp i ciezkoz bossami mi idzie. Eq mam na 96-100lvl. Pliska powiedzcie jak sobie rozdac ponownie staty. Z gory dzieki kazdemu kto poda
Staty bazowe przed resetem.
Proszę o dobre statystyki.
Najlepiej woj - który będzie szybki i silny lub szybki i 'szczęśliwy' lub jakieś wasze propozycje!
Do tej pory grałem cały czas magiem i chiciałem zrobić resa na woja.. i tu pojawia się mój kłopot.. jako, że ostatnio na tym lvl wojem grałem 3 lata temu to zapomniałem ile tak około powinienem mieć Siły i jakiej broni używać... kobaltowy miecz czy piracki sztylet.
jestem wojem i potrzebuję dobrych statów na bossy, obecnie mam 114 lv i padam w salamandri więc expie w folhold więc błagam was o pomoc niech ktoś poda jakieś dobre staty na 114 lv na bossy