Profesja: Wojownik
Nick: SmokAnalog
Level: 51
Wysłany: 30-03-2012, 12:07 CO TO MA BYĆ?
Witam , mialem 50 poziom i nie mogłem zabić Serfaina#2 , myślę sobie ok wbije 51 , i tak zrobiłem , wszystko było w porządku do puki nie zadał mi podwójnego ciosu . Na 50 poziomie miał mnie na 1 raz na 51 jest chyba jakiś błąd bo teraz zostawia mi około 400 hp i ma mnie na podwójny cios .
żaden błąd ciemniaku... zobacz sobie w logi kilku graczy, niewiem przykładowo na hydrę. w każdej walce będzie miała inne hp, i nie jedynie to się zmienia, statystyki bosów sie zmieniają. przykład: ostatnio na s2 poszedłem na zielonego smoka, miałem 1,8k hp, on bił mnie po 1,1,k i mnie rozwalił, poszedłem na niego godzinę później i już 2 jego hity mieściły się w jego hp...
pójdź na tego serafina wieczorem albo jutro, powinno Ci się udać go zabić
[ Dodano: 30-03-2012, 15:12 ]
mieściły się w moim hp *
Profesja: Wojownik
Nick: SmokAnalog
Level: 51
Wysłany: 30-03-2012, 14:52
Cytat:
żaden błąd ciemniaku... zobacz sobie w logi kilku graczy, niewiem przykładowo na hydrę. w każdej walce będzie miała inne hp, i nie jedynie to się zmienia, statystyki bosów sie zmieniają. przykład: ostatnio na s2 poszedłem na zielonego smoka, miałem 1,8k hp, on bił mnie po 1,1,k i mnie rozwalił, poszedłem na niego godzinę później i już 2 jego hity mieściły się w jego hp...
pójdź na tego serafina wieczorem albo jutro, powinno Ci się udać go zabić
Moim zdaniem sie mylisz ... ale zobaczymy ciemniaku...[/quote]