Spotkał mnie niespotykany rodzaj błędu.
Chodziłem po Labiryncie (Piramida) i padłem. Jako że był lag, to pozostawalem przez chwile na mapce, postac sie zatrzymała. Nic nie klikałem.
Nagle w lewym-gornym rogu pojawiło się błyszczące coś (jak w evencie psc i jak ta oaza obok Oasis). Co się stało?
A no postać po prostu sama poszła w strone tego czegos i wylazla poza mape. Strzałki nadal miałem na mapie, to coś błyszczało, a postać sobie poszła. I nie wracała, dopóki się nie wyświetlił raport.
Od samego czytania ciarki przechodzą po plecach
Podejrzewam, że to błyszczące coś to była oaza leviathana na głównej mapie. Gdy gra się zlaguje to czasem widać jak postać "leci" do miasta. Ty pewnie zaparkowałeś w Scythe albo Oasis i dlatego powrót był z mrożącym krew w żyłach dodatkowym efektem
[ Dodano: 13-04-2012, 18:47 ]
Edit: Już się przestraszyłem, że odchodzisz (tytuł).
jak można mieć 157 lvl i nie doświadczyć nigdy czegoś takiego?
_________________ Kiedyś miałem (teraz gram od nowa) konto na s2 o nicku Quba. Zostałem zbanowany na zawsze a moje konto było usunięte po roku. Za co? Za zalicytowanie 100 mikstur życia lv2 za 100kk G. Tak jakby nie można było wysłuchać mojej prośby i odjąć nadwyżki, tylko od razu ban. Mam nadzieję, że mfo v3 upadnie tak samo szybko jak powstało.