Regulamin Forum    FAQ    Szukaj    Użytkownicy    Grupy    Rejestracja     Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: BaGGy
21-02-2015, 00:04
4 swiat

Czy jestes za otwarciem nowego 4 swiata?
Tak
74%
 74%  [ 53 ]
Nie
25%
 25%  [ 18 ]
Głosowań: 71
Wszystkich Głosów: 71

Autor Wiadomość
HeienekeN 
Użytkownik

Profesja: Wojownik
Nick: Takamisakara
Level: 1
Wysłany: 27-04-2012, 15:21   

Widzę niewychowany dzieciak sie znalazł .... Warna zapewne juz dostaniesz ;) Więc nawet nie mam zamiaru przeprowadzać z tobą otwartej i szczerej dyskusji bo zastanowiłbyś się nad sensem swojego zycia ....

Polecam ci strone psychocafe.pl , tam sporo specjalistów jest , także zapewne ci pomogą ;)

Kajm 
Użytkownik

Level: 62
Wysłany: 27-04-2012, 15:27   

Ci,Tobie itp piszemy z dużej litery wyedukowany starszy bracie. Ja pisze w sprawie s4 a wy offtopic robicie więc jeżeli ja dostane warna to i wy :( Sixxy jedne. Ja Ci polecam odwiedzić stronę www.heineken.homo.com Pozdrawiam Ciebie. I powtarzam, jak coś masz do mnie to pisz na pm i nie rób offtopa.

HeienekeN 
Użytkownik

Nick: Takamisakara
Wysłany: 27-04-2012, 21:25   

Jesli jestes homo , to twoj problem .... Jesli masz cos do homo , to jestes rasista , tak pewnie jestes bardzo wyedukowany i myslisz ze rasizm tyczy sie tylko koloru skóry .... powodzenia w dalszym zyciu ;p

Do byle kogo na PM nie piszę ... ^^

Sixx 
Użytkownik

Wysłany: 27-04-2012, 23:28   

HeienekeN, widzę po raz drugi się zgadzamy. : ) Proponuję mimo wszystko zamknąć ten temat, bo zawsze znajdzie się debil, który chciałby "inteligentnie" podyskutować z nami na różne tematy..

PS. Nadal nie umiesz czytać do końca, Kajm, no i tak dodatkowo - "byłoby" nie oznacza "chciałbym". : )

Edit:
PS.2. Jeśli jesteś hejterem, to niestety pomyliłeś fora. ;x

Cytat:
Stary jak dla mnie jesteś zwykłym Sixxem

Wpisz sobie "Andy Sixx" w google, może zrozumiesz..

michol11
Użytkownik

Profesja: Mag
Level: 111
Wysłany: 28-04-2012, 10:06   

Ale ja nie chce świata który będzie kopią 1,2 albo nawet 3 ? Chcecie sobie wbijać expa normalnie powoli ? Czemu tego nie robicie na s1,s2 ? Nowi gracze dojdą to też sie zaczną spinać, że juz tych co maja high lvl nie dogonią? I co nowy świat znów otwierać ? Pomyślcie, a tak ... każdy w miare szybko wbiłby ten 400 lvl i by sie zaczęły walki, można by też na początku (tak jak wybór między wojem a magiem) dać opcję albo bossowiec (nie mogą Cie nigdzie atakować + normal exp) albo pvp (szybszy exp + gdzie byś nie był mogą Cie atakować, prócz karczmy oczywiśćie)... ALe po co ? Lepiej skopiować normala bo niektórzy chcą wysłać sms i odskoczyć innym... Lecz później każdy pomyśli tak " O, juz go nie dogonie , nie gram już w to " i co ? KLapa...

Antybristler 
Użytkownik

Nick: Antybristler
Level: 30
Wysłany: 28-04-2012, 10:28   

Nie będzie przecież kopią innych światów. Tomi postara się zrobić różne modyfikacje typu: czaszki, 30 tur, pvp na salamandrii itp. Ale po kiego grzyba ten szybki exp? Każdy wbije szybko max lv i odejdzie. Nie będzie rywalizacji w przodowaniu w rankingu expa, ani nic. Zrozumiałbym jeszcze exp x2, ale nie x1000...

Świat bez Żółwi byłby dużo mniej żółwiowy...

michol11
Użytkownik

Level: 111
Wysłany: 28-04-2012, 10:39   

Dobra może nie x100 ale x5-10. A co do tego, to Tomi nic nie napisał jak zarysowała sie jego wizja tego świata więc nie byłbym taki pewny. Owszem fajnie jakby wrócili do zasad z 2008 roku jak dobrze pamiętam gdzie za walki dostawało/traciło sie o wielę wiecej expa.

Kajm 
Użytkownik

Wysłany: 28-04-2012, 12:39   

Cytat:

Jesli jestes homo , to twoj problem .... Jesli masz cos do homo , to jestes rasista , tak pewnie jestes bardzo wyedukowany i myslisz ze rasizm tyczy sie tylko koloru skóry .... powodzenia w dalszym zyciu ;p

Czy mam coś do homo? Oczywiście kilka pali, trochę benzyny i kilka katan, także możesz przyjść z chłopakiem i tatusiami to pokaże wam jak się powinno bawić z homosiami. To by było do Srejnekena.

Teraz Sixx.

według Twoich zaleceń wpisałem w google hasło Andy Sixx i wyskoczyło mi zdjęcie jakiegoś brudnego,pedalkowatego,emo który aż się prosi o wpie**ol.
Tutaj zdjęcie jeżeli ktoś chce zobaczyć:

Podsumowując po tym wszystkim dochodzę do wniosku ze Srejneken jest w związku z Srixxem. Jeden usilnie broni homo, drugi ma pedała za idola więc łączy ich wiele. Nazywasz mnie hejterem ale to co robicie jest tylko po to żeby pokazać na forum jacy jesteście niebezpieczni :D tyko coś wam nie wychodzi :/ Jeżeli chcecie dalej PISZCZE NA PM Jak Srejneken nie umiesz to wejdź w faq i tam powinno być napisane jak to się robi ;) Mam nadzieje, że doczytacie to do końca i offtopic się skończy.

Micholku pomysł zwiększonego expa z bossów nie jest taki głupi, można by go zwiększyć ale nie dużo o jakieś 10% max żeby nie psuć rozgrywki.

aNisek 
Użytkownik

Wysłany: 28-04-2012, 13:26   

jednego i drugiego bym zbanował za ten off ale szczególnie Kajma.

Zwiększenie expu - zdecydowane tak - dla walk pvp. tak jak kiedyś było.

Poza tym śniło mi się, że 4 świat byłby taki jak początki mfo2 - z limitem lvl i ograniczonymi miastami, które co jakiś czas byłyby odblokowywały ;p

Rencar Old 
Użytkownik

Level: 85
Wysłany: 28-04-2012, 13:33   

Tak, albo ban, albo niech ktos zamknie ten burdel.

PS. Kajm nie kozacz sie przez internet, smieszny jestes. Typowy spinacz, a jakby do czegos doszlo to bys baniak w piasek chowal. Juz niejednego takiego pajaca widzialem, wiec przestan sie zgrywac bo robisz z siebie posmiewisko. Nie zdziwilbym sie jakby Ci taki emolamus do dupy nakopal. Dosyc mam takich cwaniaczkow, kolejny kozyra przez kabel.

Kajm 
Użytkownik

Wysłany: 28-04-2012, 13:36   

Nie muszę kozaczyć, żeby taki zwal jak Ty mi glany lizał. I ja się nie spinam jestem bardzo spokojny :) Ale za zamknięciem tematu jestem. Widzisz ja nie chcę się kłócić na tle forum proszę ich na pm to żaden nie odpisze tylko tutaj robią syf? A ja sie obrażać nie pozwolę.

wisla12h 
Użytkownik

Nick: wisla12h
Level: 283
Wysłany: 28-04-2012, 14:36   

Jestem w stanie poprzeć zwiększony exp tylko z walk z graczami, czyli powrót do starego systemu gdzie za przegraną walkę traciło się dużą część lvla :D Byłoby ciekawie :) Na zwiększenie expa z potworów nie ma szans, zniszczyłoby to ideę 4 świata jako powrotu do zwiększonej aktywności graczy :twisted:

Rencar Old 
Użytkownik

Level: 85
Wysłany: 28-04-2012, 16:15   

Kajm napisał/a:
Nie muszę kozaczyć, żeby taki zwal jak Ty mi glany lizał. I ja się nie spinam jestem bardzo spokojny :) Ale za zamknięciem tematu jestem. Widzisz ja nie chcę się kłócić na tle forum proszę ich na pm to żaden nie odpisze tylko tutaj robią syf? A ja sie obrażać nie pozwolę.

Caly czas kogos obrazasz i uwazasz, ze sie nie spinasz? Zgrywasz wielkiego kozaka, wyzywasz wszystkich... zero kultury i wychowania. Cholera wie czego to przyczyna? Rodzice nie potrafili wychowac? Dzisiejszym wzorcem dla dzieciaczkow jest internet? Moze w prawdziwym zyciu ciagle ktos Cie bije bo jestes lamusem? Cholera wie, moze nawet to wszystko na raz to przyczyny takiej debilnej postawy. Moze rzeczywiscie zgrywajac kozaka przez internet chcesz odreagowac, bo w prawdziwym zyciu jestes popychadlem.

Jedno z tego calego burdelu wiem na pewno. Grono modow ma gdzies to forum, bo juz dawno temat bylby zamkniety.

Kajm 
Użytkownik

Wysłany: 28-04-2012, 16:21   

Oj Ciulasku Ciulasko sami się obrażacie tym co piszecie :( naprawdę mi was szkoda, a najzabawniejsze jest to jak piszecie żeby skończyć ten syf i co chwila piszecie nowe posty w tej sprawie :) Chcesz pogadać?Masz pm ale nieeeee Rancarek musi pisać tutaj :) Pozdrawiam.

Tomi
Prawie Admin

Świat: 1+2+4
Wysłany: 28-04-2012, 16:49   

Na 99% świat 4 zostanie otwarty 1 maja. Temat zamykam.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi