Mam nadzieję, że ankieta się pojawi. Od 1 do 5 maja nie będę miał możliwości siedzenia w necie , więc jak coś to wiecie jak głosować . ( chcecie taki sam s jak inne? do dupy według mnie )
Powiem więcej, nie tylko większość nie dostrzega tego, ale i nie bierze pod uwagę tego, że moderowanie targu nigdy nie było i nigdy nie będzie szczelne. Zresztą, "legalne przelewy" i tak są możliwe - zajrzyjcie do Wykazu kar, od jakiegoś czasu wszystkie aukcje w obrębie limitów nie podlegają karze.
Podam wam łatwy sposób zarobienia dużej ilości złota. Krótko: Kupujesz parę Gemów Szybkości 5* w Eternii za 2,6kk i sprzedajesz potem te gemy w Nordii za 5,5kk (możesz nawet temu samemu graczowi), a Gm nic z tym nie może zrobić, ponieważ: "Transakcje targowe mieszczące się w limicie nie będą uznawane za przelew i nie podlegają karze".
i w tym momencie straciłem do Ciebie szacunek. Bo widzę ,ze masz w dupie jak glosowała większość to i tak Twoje musi być na wierzchu. Popełniłeś błąd bo za wczesne otworzyłeś s4 i ludzi nie ma tyle co powinno być .Jak zawsze pokaż, że jesteś najmądrzejszy elo elo 3 2 0.