Wysłany: 01-05-2012, 13:05 Powrót do starego dobrego mf'o !
Cześć .. Jest już nowy swiat 4 za co dziękuje w imieniu całego MFO v2 . Gra tam dużo ludzi jak widać praktycznie + 130 online ..
Może by tak przywrócić 30 TUR ?
Rozmawiałem z graczami na ten temat to 95 % z nich mówiło że było by lepiej ponieważ profesja mag 5,6 lv brak szans przy 50 turach .. Mana się konczy i lipa ..
Jestem za dodanie 30 tur !
Co do liczby aktywnych graczy,to nie będzie rosnąć,bo jest mf 3 a wiadomo ,że mfo2 i 3 nie będą toczyć konkurencji :]
Potem jak Administracja skupi się na mfo3 to piszecie,że olali mfo2 i nic nie robią.Dział "propozycje" powinien zostać otwarty ,bo jak widać przybywa propozycji,dziś będą tury (mówię o ankietach) jutro czaszki dalej uwolniony targ oraz więcej GM
Najlepiej dać ogłoszenie,że propozycje będą karane warnami,hehe (joke).
Oczywiście już moglibyście postawić ten 4 świat na zasadach Klasycznych typu tury czy czaszki,bo będzie coraz więcej spamu na forumku v2 :]
Daję na tak,niech powróci ten zapach starych zasad .
Nick: Dark Warior
Level: 54
Świat: 3
Wysłany: 01-05-2012, 13:40
To jedna z wad ostatniego upka... Tak samo jak i usunięcie "czach" w 2009 roku była gra... ale po upku spora część graczy odeszłą.. Oczywiście, że jestem za