Profesja: Wojownik
Nick: Krylek
Level: 70
Wysłany: 10-05-2012, 20:27 Ban na świecie 4
Witam, mam postać na świecie 4 - DarQon. Grał też mój tam brat o nicku krylek - jakieś 3-4 dni. Przed chwilą dostałem bana za "multi krylek. I nie wciskaj kitu ze to konto brata. Sam je stworzyłes i grałeś". GM uważa że z systemu jasno wynika że to ja stworzyłem to konto i grałem, no przecież logiczne jak mamy ten sam komputer, ten sam internet i wszystko inne. Logiczne jest to że jak grałem ja to kolejno on po mnie chciał się zalogować na postaci, co w tym dziwnego? nie można już mieć brata? Zabronię mu grać w grę? Dla mnie ten ban jest bezpodstawny i proszę GM'ów, Adminów o anulowanie . Dodam też że przez jakiś tydzień już brat się nie logował na s4. Nie usunął konta. ma 5lvl, więc jakie niby mam mieć z tego korzyści?
Profesja: Wojownik
Nick: Krylek
Level: 70
Wysłany: 10-05-2012, 21:09
co w tym takiego? założył przede mną konto o kilka dni, bo ja już nie grałem w mf. ale zobaczyłem że gra na świecie 4 to chciałem też pograć, a to że uprzedził mnie z nickiem to już nie moja wina.