Profesja: Wojownik
Nick: Krylek
Level: 70
Wysłany: 13-05-2012, 11:52
reset i 2 tyg na wykorzystanie. Bo GM na s4 udupił kilku graczy więc My ( wypowiadam się w ich imieniu) też chcemy z tego skorzystać jak wyjdziemy z paki
zgadzam się na małym lvl darmowy ale na komu na 260 lvl darmowy reset jak są ułożone staty pod expa wiec taki darmowy reset nic nie pomoże aa o to chodzi chyba żeby każdy był zadowolony czyż nie prawda k4meleon619.
kiwipogromca [Usunięty]
Wysłany: 13-05-2012, 22:04
Jeden chce darmowy reset, a jeden podwójny exp. Dlatego jest ankieta, żeby wybrała większość. A z ankiety wynika, że więcej ludzi chce reset, więc to nie jest tak, że po co to w ogóle jest ...
Ja tylko dodam, że ta ankieta nie jest w żaden sposób wiążąca. Jeśli administracja zdecyduje się na "głos ludu", to ankieta zostanie zorganizowana na FB lub bezpośrednio w grze.
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem
No i co da wam ten darmowy res do końca tygodnia i jednorazowy heh to już by był lepszy drop bo każdy by z niego korzystał ;/nic tylko idzie pogratulować .