No więc tak. Najpierw się przywitam. Jestem ksywa, grałem w tą grę już dawno i pomyślałem że miło będzie sobie znowu pograć. Mam Windowsa XP i Firefoxa bodajże 11 i nie moge wejść na mape gra mi się cała tnie w panelu gracza , zarejestrować się tez nie mogłem (wyskakuje Error: ajax request failed) zrobiłem to przez komórke. Jeśli to jest błąd mój (przeglądarki) proszę o rady z związku z tym.
No i dodam że w operze mam tak samo , a w chrome strona nie odpowiada czyli to samo.
Dobra wlazłem do gry , ale wyskakuje mi komunikat problemy z połączeniem i po minucie przenosi mnie automatycznie do panelu gracza.
Wciąż mam ten problem , dodam jeszcze że mam internet z neostrady wifi 2 mb.
Ostatnio zmieniony przez ADIHC1 24-06-2012, 23:06, w całości zmieniany 1 raz
Spróbuj na chwilę wyłączyć antywirusa i firewalla. Czasami te programy działają zbyt agresywnie.
Pokaż też co przeglądarka wypluwa w konsoli błędów: w Firefoksie wciśnij Ctrl+Shift+J, kliknij Wyczyść, po czym wejdź na stronę główną gry i zaloguj się. Skopiuj i wklej tutaj wszystko, co pojawi się w konsoli.
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem
ADIHC1. Wyłączyłem antywirusa , nie wiedziałem jak wyłączyć firewella więc tego nie robiłem.
No więc jest mały problem bo w konsoli błędów po zalogowaniu się wyskoczyło bardzo dużo błędów. Nie będę wklejał, zrobię zdjęcia i wrzuce na hosting. Chwila i będe miał to.
Podałem ci na PW namiary do tematu na forum MFO3 gdzie podobny problem był wałkowany, jak również link do programu i tutoriala jak zwiększyć limit połączeń w XP SP2.
Włącz aktualizacje Windows (nie mam XP pod ręką, nie napiszę dokładnie jak to zrobić, ale gdzieś tutaj Panel sterowania - Windows Update), SP3 powinien zainstalować się sam.
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem
Dobra bezsensu, nie będę wam już głowy zawracał. Temat do zamknięcia bo nie widze jakiegoś wyjścia z sytuacji. Dzięki że próbowaliście.
DOBRA E dziś sobie pograłem u brata i tak łatwo się nie poddam , nie moge service packa 3 wgrać (chodzi o windowsa). Mówcie co tam robic mam, zwiększłem już te limity jak cos. Dawac pany dobre rady !!
Mój brat przyjeżdża dziś z laptopem na wakacje i będę miał te same łącze co laptop, więc 2 miesiące bede grał spokojnie. Jeśli możecie to postarajcie mi się pomóc bo po 2 miesiącach jak przy wbitym już lvlu nie będę mógł grać dalej trochę sie załamię.