Wysłany: 25-03-2012, 12:14 My-Fantasy.net nie działa tylko mi!!
Witam, mam problem, otóż jak wchodzę na My-Fantasy.net mój internet po prostu jakby nie działał - strona się kompletnie nie wyświetla, przy czym Chrome wywala taki oto błąd.
Kod:
Błąd 101 (net::ERR_CONNECTION_RESET): Połączenie zostało zresetowane.
Inne przeglądarki zgłaszają brak strony o takiej domenie - jakby w ogóle nie istaniała, lub jakbym nie miał inernetu. Co tu jest nie tak?!
Sprawdzałem modem, router, oba restowałem i nic, nie pomogło - to samo. Wyłączyłem Firewalla - również nic, wyłączyłem Avasta - coś pomogło, bo Chrome ukazał inny błąd, ale nadal nie ma strony.. co tu będzie nie tak ?! : /
Dodam, że tymczasowo wchodziłem przez proxy i działało o dziwo.. na wifi sąsiadki również jest okej, więc to wina odemnie, a internet mamy z tego samego źródła.. Proszę o pomoc.
Czy Ty w ogóle czytasz co ja pisze? Pisze że ja tu mam problem - nie umiesz pomóc to nawet nie pisz, bo spamujesz. Za taki offtop powinny polecieć warny, a wypowiedzieć się w tej sprawie może tylko ktoś kto się zna bądź admin, więc poczekam, a Ty się nie wtrącaj -.-
a poco piszesz takie komentarze, ciekawe czy ty byś nie założył takiego tematu gdyby Ci coś nie działało.
zwłaszcza, że pokazał dokładnie jakiego typu jest błąd