Dolaczylem do turniej w przediale 121-140 majac 138lv przez 3 dni udalo mi sie wbic 141 lv i zobaczylem w dane ggrupy 121-140 jestem jako poziom 141 spoko myslalem ze bd tam wlaczyl z eq i statami które mialem na 140 a tu pacze jakas sztuczna "inteligencja" przeniosla mnie do grupy 141-160 to jest troche nie fer bo mialem bardzo duze szanse na podium i nawet niewiedzialem ze zostane tam przeniesiony do konca bylem w grupie 121-140 a dzis rano pacze na uczestników i juz mnie tam niema jestem w wyzszej grupie. Dlamnie jest to wielki blad gry"sztucznej inteligencji".Kiedys tak nbiebylo pojawialo sie expa do przodu a lv ten sam czemu i tym razem sie tak niestalo???. Prosze o niezwlaczna odpowiedz
ja na s1 w grupie od 181 do 200 wszedlem do turniej jak tylko dodali na 200 i jak sie rozpoczynal to mialem juz expa ponad 45kk do przodu czyli jakies 2 lv i pokazywalo mi sie -45kk expa kolo 200lv jak odpadlem z turka to wskoczyl mi 204lv i co to juz co innego to samo wiec o co tu kurde chodzi