Krótko, krótko i na temat. Aby odróżnić s4 od innych światów proponuję powrócić do 30 tur i usunąć efektywność. Po co nam 3 światy na takich samych zasadach ? Myślę, że nie byłoby z tym dużo roboty a wiele osób ucieszyłoby się z możliwości gry na starych zasadach. Jak już wyczytałem są plany połączenia s1 i s2 więc mogłoby to wyglądać mianowicie:
s1 + s2 moderowany 50 tur + efektywność
s3-> niemoderowany
s4 moderowany 30 tur bez efektywności. ( może powrót czaszek )
Kilka minut roboty drodzy admini i myślę, że wprowadziłoby to większy ruch w v2.
Ostatnio zmieniony przez Legolass 25-07-2012, 18:23, w całości zmieniany 2 razy
Profesja: Wojownik
Nick: Krylek
Level: 70
Wysłany: 25-07-2012, 16:44
Tak mi się chce śmiać z tego Antyblistler że to nie do opisania ;D koleś 0 własnego zdania, Tobie zawsze wszystko zwsisa, obojętne a najbardziej się wymądrzasz. Jestem ZA chociaż ja tak samo układam staty od kilku lat, czy z efektywnością czy bez i dobrze mi to wychodzi. z lvlu na lvl widzę czego mi brakuje i w to dodaje, jak pewnie większość ludzi, no ale możecie to zrobić
Level: 1
Wysłany: 25-07-2012, 18:08
Efektywność by mogła zostać... Bo tak to będą same 10/10 trzeba dać w obronki żeby była efektywność i o to właśnie chodzi, jeśli już to 30 tur i czachy
Pierwszy w polsce serwis, w którym mozesz wygrać oryginalne wersje najbardziej pożądanych gier.
Jak to działa? Rejestrujesz konto i zbierasz punkty za zapraszanie na stronę znajomych. Zebrane punkty wymieniasz na gry! To ty decydujesz ile z zebranych punktów, kiedy i do jakiej gry
przydzielasz. Rejestrując się z linku polecającego, otrzymujesz od nas 5 punktów na start zupełnie za darmo!
http:// [cenzura] .pl/
UWAGA w „Polecający” ma byc "Fomen"
Ostatnio zmieniony przez ADIHC1 26-07-2012, 00:32, w całości zmieniany 1 raz