Level: 1
Wysłany: 28-07-2012, 23:29 Targ-Odstrasza
Myślę że aukcję trwające od minimum 1 dnia do max 3 dni odstrasza ludzi. Dlaczego by nie wprowadzić aukcji na np 3,6,9,12 godzin i dopiero 1 dzień? Zbieranie eq jest czasochłonne a jeszcze wtedy kiedy na każdy przedmiot trzeba czekać 1 dzień to lekka przesada... Co o tym myślicie?
Wiem do czego zmierzasz. Umawiasz się z kimś, że sprzeda ci jakiś przedmiot.Wybierasz jakieś miasto, w którym twój poziom mało co zagląda, ustawiasz tak jak piszesz na 3h i masz duże szanse, że nikt ci go nie podwędzi. Na twoim lvl eq jest w miarę dostępny na targu tzn że zawsze są jakieś ciekawe aukcje. Na moim nic nie ma co jest warte zainteresowania i tak sobie znieram kase nie mając na co jej wydać.
Ogólnie to jeśli miałoby coś takiego powstać to proponuje aukcje prywatne wiadomo pod kontrolą GM
Level: 1
Wysłany: 29-07-2012, 09:30
Nie o to mi chodzi że ktoś może mi to zwinąć z targu bo ja nie mam z tym problemu np. Eq na s4 na 30 poziom + gemy kupilem w 2 dni i zdazylem do turka który wygrałem. Na kase nie narzekam ale jak kupuje coś za limit to po co mam czekać dzień czy więcej jak i tak tego już nikt przebić nie może
Wysłany: 30-07-2012, 10:51
Co innego limit na gem a co innego limit (dla niektórych) na przedmiot. Bo przedmiot ktoś jeszcze moze przebic (większy poziom). A jeśli gem to co to za roznica?