Durny nie durny, trzeba było robić temat tak jak mówiłem na kilku forach aby :
Każdy wybrał sobie jedną z usług albo dostał 35 MF, to by było najlepsze rozwiązanie wg. mnie. A administracja leje głęboko na nas, ważna jest teraz mfo 3.
Nie wiem co mam o tym myśleć, ale na co gracze mają głosować skoro teraz pozostały tylko walki dla większości, a na pvp przyda się jedynie reset statystyk. Szkoda.
Durny nie durny, trzeba było robić temat tak jak mówiłem na kilku forach aby :
Każdy wybrał sobie jedną z usług albo dostał 35 MF, to by było najlepsze rozwiązanie wg. mnie. A administracja leje głęboko na nas, ważna jest teraz mfo 3.
Haha człowieku od kiedy za darmo są MF . Wystarczy , że reset statystyk dają za lajki . Jesteście już 35 MF do przodu . A na dodatek może cie paru postaciach zresetować staty wiec jesteście węcej niż 35 MF do przodu . A już nie mówie o Multi Kontach .
Profesja: Wojownik
Nick: Krylek
Level: 70
Wysłany: 17-08-2012, 23:39
Mi v3 zwisa i powiewa , jedno wielkie maniaczenie w v3 jest i tyle. płaczcie płaczcie że nie macie 2 x dropa i nie wydacie znów po 500 zł na doładowanie ruchów -.- cieszcie się że w ogóle coś będzie, kiedyś na upka czekało się rok nawet dwa i każdy się cieszył z free resa, ale teraz ciągle wam mało.. dać palec wezmą całą rękę . ja nie wydaje kasy na mf więc 2x drop jest zbędny ale to tylko ja powinny być oddzielne ankiety na v2 i v3, wtedy było by sprawiedliwiej wg mnie, ale cóż. jest jak jest ;>
Ten co gra na lv wolałby pewnie sobie doładować ruchy albo mieć podwójny drop, a ten co gra na rank to reset albo co innego. Zanim coś napiszesz pomyśl. Zaproponowałem też wybór opcji albo wybór kilku opcji o wartości 35 MF.