Regulamin Forum    FAQ    Szukaj    Użytkownicy    Grupy    Rejestracja     Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: BaGGy
21-02-2015, 00:07
Powrót do starego dobrego mf'o !

Chcecie 30 tur?
Tak
60%
 60%  [ 55 ]
Nie
39%
 39%  [ 36 ]
Głosowań: 91
Wszystkich Głosów: 91

Autor Wiadomość
v_v 
Użytkownik

Profesja: Wojownik
Nick: v_v
Level: 4
Świat: 3
Wysłany: 19-08-2012, 16:15   

jestem za :D

toger101010 
Użytkownik

Nick: Kahk
Level: 196
Wysłany: 19-08-2012, 18:57   

jestem za 30 turami oraz prosmy administracje o powrot starych zasad. mam na mysli czaszki i takie tam ;-)

Rencar Old 
Użytkownik

Level: 85
Wysłany: 19-08-2012, 19:01   

toger101010 napisał/a:
jestem za 30 turami oraz prosmy administracje o powrot starych zasad. mam na mysli czaszki i takie tam ;-)

Czemu wypowiadasz sie za innych? Wiec nie prosimy, tylko prosisz ;]

toger101010 
Użytkownik

Wysłany: 19-08-2012, 19:05   

ale wiekszosc osob tak chce moze wtedy by gralo wiecej graczy a tak to ta gra schodzi na psy i mowie to z przykroscia bo gram w nia juz dlozszy czas :cry:

Rencar Old 
Użytkownik

Wysłany: 19-08-2012, 19:12   

Nic juz nie uratuje tej wersji gry, ani 30 tur, ani czaszki, ani zbijanie poziomu (do czego ja najbardziej chcialbym wrocic) ;p Niestety to juz koniec, bedzie tylko gozej, trzeba sie z tym pogodzic.

toger101010 
Użytkownik

Wysłany: 19-08-2012, 19:16   

dokonca sie z tb niezgodze. moze administracja cos wymisli np. jakies uptade alebo cos
badzmy dobrej mysli

Rencar Old 
Użytkownik

Wysłany: 19-08-2012, 21:09   

Ze mna sie zgadzac nie musisz, ale z administracja tak, bo to oni tworza ta gre, a nie Ty. Administracja jasno powiedziala, ze gra nie bedzie juz rozwijana, nie bedzie update'ow.

toger101010 
Użytkownik

Wysłany: 20-08-2012, 10:09   

no to ta gra wkoncu zniknie calkowicie z www
no ale moze jednak cos administracja wymysli i tak sie niestanie

MiT 
Użytkownik

Nick: MiT
Level: 1
Wysłany: 21-08-2012, 09:20   

Jak może zniknąć w "www" ?
Chyba chciałeś powiedzieć z internetu, ale mniejsza o to.
30 tur do 9 lv powinno być i tyle.

Rencar Old 
Użytkownik

Wysłany: 21-08-2012, 12:02   

MiT napisał/a:

30 tur do 9 lv powinno być i tyle.

Od 9lv w gore jak juz. Jakby bylo 30 tur do 9 lv to mozna stworzyc postac niedopokonania stojaca na polu - to nie ma sensu. Tylko ulatwien chcecie? Przeciez to by sie z celem mijalo. Zreszta nie wazne, juz wystarczajaco wiele razy o tym pisalem.

Kamaize 
Użytkownik

Nick: Kamaize
Level: 400
Wysłany: 21-08-2012, 12:32   

Aż z ciekawości stworzyłem nowe konto, żeby sprawdzić faktyczne możliwości maga do 10 poziomu bez funduszy (i nie, nie mam nicku Kamaize, ktoś mi go zawinął :> ). Walki na tym poziomie mają sens jedynie gdy walczymy z "mniej ogarniętymi" graczami. W walkach o jakiejś "wyższej randze" nie ma to najmniejszego sensu, chyba, że mówimy o walce pomiędzy dwoma magami. System 30 tur jest bardzo dobrym pomysłem i mimo wszystko dodał by życia s4. Przecież dodatkowo zminiły by się statystyki i ludzie musieli by kombinować, żeby pokonać takich magów ;)

Co do systemu czaszek. Sam nie jestem takowym zwolennikiem przywrócenia ich, ale myśląc logicznie, skończył by się płacz dzieci, że "ale ty jesteś ekstra 3 levele niższego pokonujesz" itp. Jedynym minusem takiej zmiany jest zmniejszenie liczby walk. Ot, kto by chciał być później męczony przez +20 poziomy wyższe? :)

Rencar Old 
Użytkownik

Wysłany: 21-08-2012, 13:06   

Kamaize napisał/a:
Aż z ciekawości stworzyłem nowe konto, żeby sprawdzić faktyczne możliwości maga do 10 poziomu bez funduszy (i nie, nie mam nicku Kamaize, ktoś mi go zawinął :> ). Walki na tym poziomie mają sens jedynie gdy walczymy z "mniej ogarniętymi" graczami. W walkach o jakiejś "wyższej randze" nie ma to najmniejszego sensu, chyba, że mówimy o walce pomiędzy dwoma magami. System 30 tur jest bardzo dobrym pomysłem i mimo wszystko dodał by życia s4. Przecież dodatkowo zminiły by się statystyki i ludzie musieli by kombinować, żeby pokonać takich magów ;)

Co do systemu czaszek. Sam nie jestem takowym zwolennikiem przywrócenia ich, ale myśląc logicznie, skończył by się płacz dzieci, że "ale ty jesteś ekstra 3 levele niższego pokonujesz" itp. Jedynym minusem takiej zmiany jest zmniejszenie liczby walk. Ot, kto by chciał być później męczony przez +20 poziomy wyższe? :)

Tak, ale przy 30 turach to mag ma znaczna przewage i to na tyle ze jest niepokonany. Dlatego juz mowilem, zostawic 50 tur na tym lv, ale dac np. nowe potiony many, ktorych mozna uzyc 2 razy, wtedy szanse beda rowne.

MiT 
Użytkownik

Nick: MiT
Level: 1
Wysłany: 21-08-2012, 16:20   

Rencar sam pisałeś wcześniej prawie to samo co ja, a teraz się wybierasz.
Z resztą wiem co mówię. A to co piszesz i tak wychodzi na jedno z tym co ja piszę : )

krylek 
Użytkownik

Nick: Krylek
Level: 70
Wysłany: 21-08-2012, 17:54   

30 tur na wszystkie przedziały i będzie good, bez kombinowania i spokój ;) najlepsze rozwiązanie, 4swiat zrobić inny niż wszystkie i nie będzie tej monotonii ;]

Rencar Old 
Użytkownik

Wysłany: 21-08-2012, 18:36   

MiT napisał/a:
Rencar sam pisałeś wcześniej prawie to samo co ja, a teraz się wybierasz.

Jak juz to wypieram, a nie wybieram ;p A jest tak ze wzgledu na to, ze przypomnialem sobie jak bylo... robilo sie postac na 7lv, do tego mozna bylo jeszcze atry wiatru machnac i stoisz na polu niepokonany, w najgorszym wypadku remis. Jaki sens mialaby gra? Wlasnie dlatego administracja zrezygnowala z 30 tur, i wlasnie dlatego do 9 lv nie moze byc 30 tur. Powinien byc zachowany balans miedzy profesjami, a ani w obecnej sytuacji, ani przy 30 turach tak nie bedzie. Dlatego juz podalem swoj pomysl, zeby obie profesje mialy rowne szanse.

MiT napisał/a:
Z resztą wiem co mówię. A to co piszesz i tak wychodzi na jedno z tym co ja piszę : )

Gdzie? :shock: Ja widze, ze to co pisze jest kompletnie sprzeczne z tym co Ty piszesz, ale skoro twierdzisz inaczej to spoko :D

Wiesz co mowisz? Nie watpie, ale myslisz w sposob egoistyczny, nie dla dobra gry, nie dla wszystkich, tylko pod siebie i pod tych niby cwaniakow ktorzy zrobia niepokonana postac na 7lv i beda "niby" zajebisci :570:

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi