Wysłany: 02-03-2010, 01:13 Pomoc w statystykach dla poziomów 201-230.
W tym temacie prosimy o pomoc/udzielamy jej w przedziale lvlowym 201-230.
_________________ Weź się oderwij na chwilę z tych bloków pełnych smogów,
od nałogów, od wrogów, święty spokój daj Bogu
zacznij działać, więcej przemyślanych ruchów
czas polegać na sobie i wierzyć mocno w duchu
weź rusz dupsko, na każdym rogu czai sie okazja
jakich mnóstwo, by z godnością patrzeć w lustro
powiesz ze znów to samo, a jednak perspektywa
swiatły rozum, kiedy coś porywa i masz dozór
na pozór, wszystko wydaje się proste
toniesz w morzu możliwosci własnego losu...
Na 211lv'u by dojść do Ducha Galileusza to musisz mieć zapewne ustawione w inteligencjii, Eliksiry, Leczenie 6 i jak zaś Mikstury Regenarcji poziom 3.
A i jeszcze jedno, Magiem wieksza szansa, że dojdziesz
[ Dodano: 03-07-2010, 19:30 ]
Nocny - jakbyś jeszcze potrzebował pomocy w tych statkach i inteligencji postaci, to napisz na forum, albo na s2 ( Priv -- > ReVeR )
Co wy gadacie jakie eliksiry i regenki Ja na 200 mykam po poziomie ciemności więc dojście do Galileusza nie będzie problemem, jednak przed walką konieczny będzie reset statystyk bo inaczej padniecie. Tak na oko dam moje staty i dołożę 110 pkt:
Tak mało witalności ponieważ ja chodzę w pełnym secie na woja a z inteligencji wyciskam te 4500 defa. Co do inteligencji to leczenie lv6 ***** mikstura zycia lv5 i 6 mikstura many lv5 i 6, nie będę mówił w jakiej kolejności ani na ile % bo chociaż tyle sami możecie omyśleć
Wiem, że to jest temat na PvP ale jeśli poruszacie tu sprawe statów na bossy to chciałbym sie spytać czy takie staty maja sens? Chodzi mi głównie o to pokonanie Bóstwa Lodu i Demona Ciemności. Mam 200lv
Reset i tak zrobie bo ułożyłem teraz te staty. Masz jakieś konto na tym lv, że tak mówisz. Mysle ze speeda dobrze. Trochu lucka bym dorzucił z wity, a inty tyle musi byc bo z tego co widziałem to demon ma dużo ataku magicznego.
Cześć, jest tu ktoś jeszcze? Mam 255lvl, zbliżam się do drugiego pokonania Demona i zastanawiam się w co dawać teraz staty, żeby pasowały do trzeciego przejścia. Dodam, że gram tylko na fabułę, walki mnie nie interesują. EQ mam praktycznie najlepsze.
Żywotność 365
Siła 265
Witalność 320
Magia 10
Inteligencja 335
Szybkość 785
Szczęście 520
No i nie wiem czy dawać ciągle tylko w szybkość i szczęście tak jak w ostatnim czasie właściwie cały czas dawałem, czy jednak na kolejnych lvlach muszę już podnieść i pozostałe staty. Ma ktoś jakieś porady/pomysły?
_________________ Moje postacie:
Pawel_123: 314lv, trzykrotne ukończenie fabuły bez wykorzystania nawet jednego punktu MF
tiger_fish: 122lv, próbuję swoich sił magiem