Wysłany: 23-08-2012, 21:14 Turniej Sierpniowy Błąd
Witam proszę mi to wytłumaczyć dlaczego atakowałem siłą a nie magią ? http://w2.mfo2.pl/battle_...638065&vid=3054 co to ma w ogóle być ? Atry robiłem 15min przed walka gem zmieniony wszystko sprawdzane po 3 razy .Nawet tam w zakładce turnieje sprawdzałem i była dobra ina i Aktywny profil ekwipunku : Woj .Wiec tłumaczcie mi co jest grane bezsensownych wypowiedzi komentarzy nie chce tu.
TAk pisałem ze miałem zależało mi na wygranej i sprawdzałem po 3 razy aa kom mi sie nie przyciął żeby się nie zapisało to jest nie możliwe bo na sam koniec 19:58 sprawdzałem i było wszystko okk ;cc
danio bo inty jak dluzśży czas nie odświeżysz (zmiana nazwy, od nowa skrypty) , to może tak się dziac nie od dzis to wiadomo wina nie wiadomo czego ani kogo ja mialem normalna inte jak zawsze a raz mi odraz zamaist atakowac elikami leczylo bez potrzeby
[ Dodano: 25-08-2012, 15:35 ]
JUMBO awesome to moj sasiad zapomnial sobie zmienic w skrypcie i wczesniej byl magiem to tak wyszlo a nie inaczej