Regulamin Forum    FAQ    Szukaj    Użytkownicy    Grupy    Rejestracja     Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: BaGGy
21-02-2015, 00:07
Powrót do starego dobrego mf'o !

Chcecie 30 tur?
Tak
60%
 60%  [ 55 ]
Nie
39%
 39%  [ 36 ]
Głosowań: 91
Wszystkich Głosów: 91

Autor Wiadomość
MiT 
Użytkownik

Nick: MiT
Level: 1
Wysłany: 22-08-2012, 10:11   

Rencar napisał/a:
Ja powiem tylko tyle, 30 tur powinno byc do 9 lv, 50 tur od 10.

Ponizej 10 mag jest bez szans na 50 turach, wiec przydaloby sie 30. Natomiast powyzej 10 powinno byc 50 tur.

I co ? Ty niby nic takiego nie mówiłeś, lepiej zejdź na ziemię i odstaw Alkohol.

Pierwsza strona tematu rencar : )

Rencar Old 
Użytkownik

Profesja: Wojownik
Level: 85
Wysłany: 22-08-2012, 15:07   

Rencar napisał/a:
MiT napisał/a:
Rencar sam pisałeś wcześniej prawie to samo co ja, a teraz się wybierasz.

Jak juz to wypieram, a nie wybieram ;p A jest tak ze wzgledu na to, ze przypomnialem sobie jak bylo... robilo sie postac na 7lv, do tego mozna bylo jeszcze atry wiatru machnac i stoisz na polu niepokonany, w najgorszym wypadku remis. Jaki sens mialaby gra? Wlasnie dlatego administracja zrezygnowala z 30 tur, i wlasnie dlatego do 9 lv nie moze byc 30 tur. Powinien byc zachowany balans miedzy profesjami, a ani w obecnej sytuacji, ani przy 30 turach tak nie bedzie. Dlatego juz podalem swoj pomysl, zeby obie profesje mialy rowne szanse.

MiT napisał/a:
Z resztą wiem co mówię. A to co piszesz i tak wychodzi na jedno z tym co ja piszę : )

Gdzie? :shock: Ja widze, ze to co pisze jest kompletnie sprzeczne z tym co Ty piszesz, ale skoro twierdzisz inaczej to spoko :D

Wiesz co mowisz? Nie watpie, ale myslisz w sposob egoistyczny, nie dla dobra gry, nie dla wszystkich, tylko pod siebie i pod tych niby cwaniakow ktorzy zrobia niepokonana postac na 7lv i beda "niby" zajebisci :570:

Mistrzu czy Ty czytasz w ogole to co ja pisze? Sam poczatek mojej wypowiedzi - wypieram sie tego co mowilem na poczatku, bo przypomnialem sobie jak bylo. Reszte mozesz przeczytac w tej wypowiedzi, ktora w tym momencie cytuje... Jak do sciany, piszesz 10 razy, ale debata trwa... alkoholu nie odstawie chociaz byc moze powinienem, ale nie wiem z czego Ty korzystasz skoro pisze cos, a Ty dalej swoje :D Rozumiesz juz? Bylem za jednym, ale zwyczajnie w chwili nostalgii przypomnialem sobie jak bylo i ze to nie bylby dobry pomysl. Mylilem sie, jak kazdy czlowiek, mam do tego prawo. Problem mysle ze juz rozwiazalem z tymi calymi 30 turami, ale o tym pewnie tez nie wiesz skoro tak uwaznie czytasz moje wiadomosci :D

MiT 
Użytkownik

Wysłany: 23-08-2012, 09:03   

Dobra sprawa wyjaśniona : )

Ale moim zdaniem i tak to na jedno wyjdzie rencar,
bo dodanie miksów many przywróci speederów, ale 30 rund też to zrobi. Ja myślę że dodawać miksów już raczej nie będą, ale ja bym wprowadził do gry walki bez expa.

Rencar Old 
Użytkownik

Wysłany: 23-08-2012, 11:29   

Na wyzszym lv zapewne tak, ale na lv ponizej 10 nie ;p Co do dodania mixow many to tylko wlasnie ponizej 10lv, powyzej mija sie z celem. Walki bez expa nie przejda, wtedy turnieje prywatne nie maja sensu :)

Sledz 
Użytkownik

Nick: Sledz
Level: 221
Świat: 3
Wysłany: 27-08-2012, 16:05   a

Boże... Nie po to był update, żeby teraz wracać z powrotem do przeszłości.

Ja oficjalnie jestem za 50 turami. !
czas polegać na sobie i wierzyć mocno w duchu
weź rusz dupsko, na każdym rogu czai sie okazja
jakich mnóstwo, by z godnością patrzeć w lustro
powiesz ze znów to samo, a jednak perspektywa
swiatły rozum, kiedy coś porywa i masz dozór
na pozór, wszystko wydaje się proste
toniesz w morzu możliwosci własnego losu...

SIJ MI 
Użytkownik

Wysłany: 27-08-2012, 21:13   

Fajnie by się grało na 30 tur na 30 lvl'u :>

MiT 
Użytkownik

Wysłany: 28-08-2012, 15:39   

Rencar i oto chodzi właśnie, bo po co każdy ma wydawać 5 zł na doładowania po to aby zrobić turek w którym nabije max 600 rank.

Rencar Old 
Użytkownik

Wysłany: 28-08-2012, 18:54   

Tzn. ja bylem przeciwko kiedy wprowadzali turki prywatne, wiec tu sie z Toba zgadzam, jednak wcale nie jestem za tym zeby za walki nie dostawalo sie expa. Wystarczy zobaczyc co sie teraz dzieje na s4, blokuja sobie lv np. na 22lv robiac tankera i tak klepia rank (chocby ogi) bron Boze nie urazajac takich graczy, ale wiem ze wiekszosc takich idac z lv by potracila ten swoj caly dorobek rankingowy. Administracja zawsze chciala, zeby oprocz bicia rankingu bilo sie lv, dlatego nie wiem po co sa te turki.

MiT 
Użytkownik

Wysłany: 17-09-2012, 17:34   

Pierdzielenie o szopenie, ankieta zrobiona i tak gówno będzie, heh ..

Filozof
[Usunięty]

Wysłany: 17-09-2012, 20:13   

Ankieta forumowa, gdzie ledwo zwycięża "tak" a Ty chcesz zmian? :lol:
W dodatku te wszystkie "tak" są bez argumentów, lecz tylko klikane bo większość tak robi oraz bo mają złudną nadzieję, że to coś zmieni, niestety tak nie będzie.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi