dzisiaj chciałem zalicytować miecz bo gramy na 3s razem i wystawił miecz, gdy go licytuję to piszę
Multialarm! Nie możesz dokonywać transakcji z tym graczem. a inni jakoś mogą swoje aukcję licytować a ja nawet kolegi nie mogę aukcji zalcytować co jest ?!!!
Ale to nie jest tak do konca. Kiedyś chciałem zalicytować przedmiot od gracza Dark, gramy na tym samym swiecie tyle ze sie nie znamy i mieszkamy daleko od siebie, a mimo to miałem multialarm. Po jakims czasie zniknął sam. Sprawe zglaszałem to dostałem odpowiedz : czasami tak sie dzieje pewnie macie tego samego dostawce internetu, nic sie z tym nie da zrobic bo sprawa była juz wielokrotnie zgłaszana. Wieć musisz po prostu poczekac multialarm po jakims czasnie zniknie sam.
_________________ Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha i chce, byśmy byli szczęśliwi. Benjamin Franklin
Sprawe zglaszałem to dostałem odpowiedz : czasami tak sie dzieje pewnie macie tego samego dostawce internetu, nic sie z tym nie da zrobic bo sprawa była juz wielokrotnie zgłaszana. Wieć musisz po prostu poczekac multialarm po jakims czasnie zniknie sam.
Dostawcy Internetu mają ograniczone pule adresów IP, z których losowo przydzielają IP swoim abonentom. Jeśli masz zmienne IP, istnieje spora szansa, że Twoje obecne IP wcześniej miał inny gracz. Czasami tacy gracze trafiają na siebie na targu i widzą komunikat o multialarmie ;)
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem