Wysłany: 05-09-2012, 16:37 Połączenie światów 1 i 2 :-)
Chciałbym uzyskać informację czy połączenie światów 1 i 2 jest przesądzone. Było o tym już troche dyskusji, ale jak pisałem w tamtych tematach to nie dostałem zadnej odpowiedzi. Tam zrobił się już spam i wszyscy rozmawiaja o wszystkim tylko nie o połączeniu. Prosiłbym żeby jakas osoba upowazniona z administracji się wypowiedziała, ale gracze też. Błagam tylko zeby trzymac sie tematu Ja oczywisciie jestem zzzaaaa obecnie nie ma ani jeednego gracza w moim przedziale levelowym. Było cos wspominane że wrócimy z tematem po wakacjach. Podczas zabawy było hasło zeby swiaty połączyć, wiec uznałem ze cos jest na rzeczy. Zapraszam do dyskusji
_________________ Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha i chce, byśmy byli szczęśliwi. Benjamin Franklin
Chciałbym uzyskać informację czy połączenie światów 1 i 2 jest przesądzone.
Cytat:
Cierpliwości ;)
Nie ma to jak wyczerpująca odpowiedź ADIHC1, która rozwiała wszelkie wątpliwości!
Wszystko w tym temacie już chyba zostało powiedziane, no to co, klozet? ;>
Popraw mnie, jeśli się mylę, ale wątpliwości zostały rozwiane już jakiś czas temu. Nie pamiętam gdzie to było pisane (FB?), ale już od jakiegoś czasu wiadomo, że światy zostaną połączone.
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem
Profesja: Wojownik
Nick: kasta
Level: 100
Wysłany: 06-09-2012, 18:57
pomysl fajny ze będą 2 światy. Więc będzie można mieć 2postacie . Czyli tak jak jakoś roku temu proponowałem żeby na każdym świecie moderowanym one były. Ale każdy prawie był na nie. Jeśli administracja nie zrobi też 2postaci na sw 4 to zacznie sie znowu spam i żal do adminow. I znowu będzie "wielki " problem
_________________ z dnia na dzień budzę się piękniejszy ale dzisiaj to przesadziłem ;p
Ja i tak jestem za tym, zeby sie wybieralo jedna postac z tych 2. Wiem, ze wiekszosc sie nie zgodzi, ale to byloby najlepsze rozwiazanie (choc moge byc malo obiektywny bo swoja postac z s1 wale w czapke ;d). Sami zadecydujecie, przeciez i tak kazdy z nas uwaza sie za madrzejszego od reszty ;d
Profesja: Wojownik
Nick: kasta
Level: 100
Wysłany: 06-09-2012, 20:50
z jednej strony 1postac najlepsze rozwiązanie . Tylko ze niektórzy maja 2postacie na dużych lvl i np grają na turnieje i maja full eq i dużo czasu poswiecili na to żeby wszystko dopracować . Więc będzie dużo sprzeciwow i spamu i wyzwisk ..
_________________ z dnia na dzień budzę się piękniejszy ale dzisiaj to przesadziłem ;p
Ja i tak jestem za tym, zeby sie wybieralo jedna postac z tych 2.
Podejdź do tego zdroworozsądkowo - ktoś poświęcił czas na grę, często również pieniądze, i miałby to stracić? Jeśli ktoś ma konta na obu serwerach, po połączeniu nadal będzie miał dwa konta.
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem