Wysłany: 19-09-2012, 21:42 Ban przez [GM] Psotka s3.
Witam. Zostało mi zbanowane konto na s3 o nicku: Legenda. Napisałem na czacie coś co nie było prawdą tylko w celu "wkręcenia" pewnej osoby, która była tak wścibska że aż ubierdliwa. Nikomu nie powierzałem swojego konta a tym bardziej bratu ponieważ nie posiadam brata. (xD) Chciałbym prosić o odbanowanie gdyż wystartował już Turniej Wrześniowy a ten ban uniemożliwia mi przygotowanie się do kolejnych walk. Proszę także sprawdzić godziny logowania mojego konta jak i rozmowy na czacie (styl, emoty, z kim rozmawiam itp.). To jedynie potwierdzić to że nie złamałem regulaminu. Proszę o odpowiedź.
Filozof [Usunięty]
Wysłany: 20-09-2012, 11:49
Jeżeli to co mówisz jest prawdą to widać tutaj totalną niekompetencję GM, jeśli zbanował na podstawie samego gadania bez sprawdzenia logów. Oczywiście nie wiem czy Ty mówisz prawdę, więc nikogo nie obwiniam, ale jeśli tak to jest to istny cyrk na kółkach.
GM nigdy na świecie 3 nie bł ogarnięty, Jedynie kto i kogo znałem to :
Areen i Walkmen. Reszta to chyba banowała dla pokazu że co kol wiek robi, ale nie jest tego świadom. Dlatego radzę uważać przed dobieranie słów o towarzystwa, a nikomu nie stanie się krzywda :}
Wiem że głupio postąpiłem pisząc że współdzieliłem postać z bratem no ale tego nie robiłem. Logowałem się raczej zawsze o tej samej godzinie, pisałem tylko z wybranymi osobami a więc to chyba o czymś świadczy. Może po drugiej stronie komputera ktoś to odbiera na poważnie. Ale ja nie. Bo śmieszy mnie mój ban, ponieważ nawet nie mam brata...
Podobno macie swoje sposoby na sprawdzenie czy konto było współdzielone czy nie.
Na to potrzeba znacznie dłuższych logów - tutaj mowa o dwóch dniach. GM oparł karę o to, co gracz napisał na czacie.
Trzeba uważać, co się pisze na czacie. Tłumaczenia po fakcie na niewiele się zdają, w przeciwnym wypadku z wielu kar dałoby się wykręcić twierdząc, że się żartowało.
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem
Level: 1
Wysłany: 20-09-2012, 22:00
Ale ta kara może być nadana nieprawidłowo To tylko pomówienie
Wysłany: 20-09-2012, 23:24
Beka z systemu karania.
Napiszę dla żartów "gram z bratem" to zaraz otrzymam bana i nawet nikt się nie pofatyguje sprawdzić czy to jest prawda.
Lenistwo GM przekracza wszelkie możliwości.
Jak np. Serenity współdzielił konto to wiedzieliście jak postępować : |
W dodatku on miał karę umorzoną a powinien dostać bana całkowitego, nie rozumiem was. Albo jesteście idiotami kompletnym bądź nie znacie kodeksu/regulaminu.