Musialem zuzyc 4 miksy regi i zaryzykowac pod koniec, bo jak by mu sie mana skonczyla bym padl na hita.
bil po 4-4,8k
Oto raport:
Mialem fuksa ze mial 2 missy.
siemka, mam taki problem z Mangaro iż oddałem perłę a teraz ile potrzeba <> obrony magicznej żeby nie bił ponad 10k hp : ) gram na turki więc pierścień był mi bardzo potrzebny.
Coś mi sie wydają mało realne te wasze staty, mam 958 inty i bierze mnie na hita (3800HP). Dodam że oczywiście go osłabiłem perłą
_________________ Moje postacie:
Pawel_123: 301lv, trzykrotne ukończenie fabuły bez wykorzystania nawet jednego punktu MF
tiger_fish: 122lv, próbuję swoich sił magiem
Pewnie chodziło mu o staty z eq sądząc po tym ; ''Coś mi sie wydają mało realne te wasze staty, mam 958 inty i bierze mnie na hita (3800HP). Dodam że oczywiście go osłabiłem perłą''
Jasne że 958 inty z eq
A HP napisałem że 3800.
Poziom mam 67 i moglibyście jeszcze podać na jakich statach da sie przejść wyspę? Bo drugą postacią robiłem to już bardzo dawno temu i nie zapisałem stat, a szkoda mi kasy na latanie tym balonem
_________________ Moje postacie:
Pawel_123: 301lv, trzykrotne ukończenie fabuły bez wykorzystania nawet jednego punktu MF
tiger_fish: 122lv, próbuję swoich sił magiem