Nick: Krycha_17 Back
Level: 88
Wysłany: 12-10-2012, 13:10 Wtf usunieto mi postac !!
Witam mialem na 1sw postac o niucku Krycha_17 i teraz chcialem sie lognac a pokazuje mi ze passy sa zle loguje na innego hara na 1sw wpisuje swoj nick w szukaniu i w ogole takiej postaci nie ma, wiec sie pytam o co chodzi? nick ''Krycha_17'' jesli chcecie moge podac passy i meila jakie tam byly, prosze o odpowiedz, har dosyac dobry bo okolo 15tys nabitego rankingu itp itd wiec zalezy mi
MapY [Usunięty]
Wysłany: 12-10-2012, 13:29 Re: Wtf usunieto mi postac !!
krycha_17 napisał/a:
Witam mialem na 1sw postac o niucku Krycha_17 i teraz chcialem sie lognac a pokazuje mi ze passy sa zle loguje na innego hara na 1sw (...)
Posiadanie multikont jest zabronione. Możliwe że twoje konto zostało zbanowane i usunięte. oczywiście całkowicie zgodnie z regulaminem MFO.
Wysłany: 12-10-2012, 15:23 re
wiem to ze jest zabronione dlatego mialem tylko 1 konto z tym nickiem Krycha_17, a kiedy nie moglem lognac na niego zrobilem new hara dla upewnienia sie tego czy w ogole moge swoj nick wyszukac, i 2 sprawa ze odzyskiwanie passow po przez meila nie dziala.
Wysłany: 12-10-2012, 17:32 re
mialem bodajze 66lv i taki ranq z walk bez zadnego przelewania, a jaki okres musialby minac zeby postac zostala usunieta z powodu nieaktywnosci? bo takie rozwiazanie moglo byc niestety mozliwe bo na niego przez troche czasu nie logalem;/
a nie wbijalem nim wiekszego lv bo to postac i staty byly wylacznie na walki, praktycznie kazda walka win wiec nie chcialem wbijac h lv n im, no innych harow z wiekszymi lv mi nie usunieto ale ten tak
mialem bodajze 66lv i taki ranq z walk bez zadnego przelewania, a jaki okres musialby minac zeby postac zostala usunieta z powodu nieaktywnosci? bo takie rozwiazanie moglo byc niestety mozliwe bo na niego przez troche czasu nie logalem;/
a nie wbijalem nim wiekszego lv bo to postac i staty byly wylacznie na walki, praktycznie kazda walka win wiec nie chcialem wbijac h lv n im, no innych harow z wiekszymi lv mi nie usunieto ale ten tak
Wysłany: 13-10-2012, 19:51 re
watpie;d logalem na niego co jakies pare miechow i dalej wygrywalem wiec czy ja wiem;d teraz wiecej harow jest z minimalna obrona nastawiona na speed i szczescie a tamte staty byly git na kazdy scenariusz;d tylko inne equ sie bralo;))