O takie gówna sie juz czepiacie ze glowa boli .....
Odszedlem Od laptopa wrocilem i Byla walka z fMs pozniej 2x raz atakowal widac oczywiscie ze zdjol eq . Ale czy to moja wina jezeli zostawiam postac na Polu i ktos mi rank odda ?? Ja bynajmniej nie kisze ogóra na Mfo klikajac Spacje co 5 sekund. nie mialem na te walki wplywu
prosze o zniesienie kary i zdjecie nadwyzki z walk.
Level: 1
Wysłany: 12-10-2012, 18:59
Marcel napisał/a:
LegendA czy ci się nigdy nie zdarzyła literówka ? Nie zachowujcie się jak 10-letnie dzieci.. Jesteście żałośni wlepiając to na obraz lub podpis...
Podpis jak każdy inny. To była literówka? To teraz Wam napiszę jak to było. Wyłapałem tą ową literówkę więc zrobiłem screena i jakos się rozniosło. Po czym Nimfo napisał/ła do mnie PW w grze, że była to literówka bo pisał/ła z telefonu na T9.
Wszem i wobec ogłaszam, że na klawiaturze w telefonie litera "T" nie występuję tam gdzie "N". Myslę, że jasno to wytłumaczyłem.
Wysłany: 12-10-2012, 19:06
JaGGerNauT z tego co liczę miałeś 15 godzin na zgłoszenia, a to, że na s2, czy tam s1 nikt Ci bana nie dał za przelewane walki to żaden argument. Widocznie umknęło to GM'om i nie zauważyli tego. A każdy wie, że 'podejrzane' walki trzeba zgłaszać, bo inaczej istnieje duże prawdopodobieństwo wystąpienia bana ...
Jak możecie z takiego czegoś robić aferę ? Zazdrościcie jej tego, że dostała szanse bycia GM, czy jak ?
Dobry Ziomek [Usunięty]
Wysłany: 12-10-2012, 20:02
Teraz rzaladmin ADIHC1 próbuję naprawić 'wpadkę' (próba ukazania, że to co zrobiła nimfo to nic szczególnego) , ale niezbyt rozumie, że robienie z siebie idioty w tym przypadku nie pomoże ;)