W załączniku jest: "posuńmy Nimfo, ja mogę pchać z tyłu" ja na prawdę nie mam zamiaru siedzieć bo coś komuś się kojarzy, każdy to rozumie inaczej, ja rozumiem POSUŃMY=PRZESUŃMY bo stoi na zamku, to na prawdę takie trudne? ...
Jak dla mnie ten ban tylko ośmiesza GMa. Moim pierwszym skojarzeniem na widok tego tekstu było, że chcą gdzieś przesunąć nimfo w jakiejś przestrzeni, więc nie mogłem zrozumieć, z jakich powodów był ban. DOpiero po trzykrotnym przeczytaniu tego tekstu i mając na uwadze, że za te słowa wpadł ban zrozumiałem, co zrozumiała GM. Żałosna kompromitacja, wstyd.
Ta gra schodzi na psy.
kiwipogromca [Usunięty]
Wysłany: 27-10-2012, 21:40
Co ma do tego, czy zażalenia jest 'grzecznie napisane', czy nie, jak ban jest niesłuszny ?
Po za tym, jeśli GM uznał to za obrazę, to powinna być kara za obrażenie gracza, a nie GM, bo ja tu nigdzie nie widzę obrazy GM, nie można nawet wywnioskować z rozmowy z załącznika, ażeby rozmowa toczyła się na temat GM.
Tobie nikt nic wmawiać nie musi, gracz otrzymał bana za "używanie wulgarnych/niecenzuralnych słów" - teraz mi tylko wskaż które to są? Nie ma takich, to są tylko fanaberie GM nimfo, która jak widać jest aż za nadto przewrażliwiona na swoim punkcie (kompleksy?) i musi wyładowywać swoje frustracje na graczach.
Coraz to śmieszniejsze bany są nadawane przez nią, ciekawe co w takim razie czeka nas już wkrótce ;>?
Profesja: Wojownik
Nick: s1 Boing, Bless, P2K
Level: 200
Wysłany: 28-10-2012, 13:54
Szczerze nimfo wszystkimi swoimi karami pokazuje, że zasługuje na bycie GM jak rolnik na bycie kierowcą Ferrari. Wszystkie kary, które daje ośmieszają ją -,-
Tym razem też uważam, że ban nie słuszny. Ewidentnie banik za domysły i skojarzenia, a nie za konkretną jednoznaczną treść, więc nadużywanie władzy. Słabo, oj słabo.
Według mnie ban jest słuszny. Nikt mi nie wmówi, że "tylko w tym przypadku" posunąć oznacza przesunąć, szczególnie że GM jest kobietą.
nic dodać, nic ująć
Pay2Kill napisał/a:
Szczerze nimfo wszystkimi swoimi karami pokazuje, że zasługuje na bycie GM jak rolnik na bycie kierowcą Ferrari. Wszystkie kary, które daje ośmieszają ją -,-
nie wiem co chcecie pokazać takimi postami. chyba to, że nie macie zielonego pojęcia co robi Nimfo jako gm.