Naprawde łatwiej wbić 800 kk expa niż zaopatrzyć sie w najlepsze eq. Po pierwsze potrzebowałbyś 1,5 kkk golda a po drugie nawet jakbyś jakimś cudem taka kase zdobł to nie masz nawet od kogo kupić takiego eq.
[ Dodano: 05-11-2012, 15:18 ]
Dark s2 napisał/a:
Niestety nawet i po połączeniu te wyższe grupy nie wejdą w ruch- przynajmniej moja..
hmmm... Mozna by zrobć tak. Np. Zrobić przedział levelowy 301-350 i na tym zakończyć. Nie robić juz zadnych powyzej 350. ale jesli ktoś z levelem powyzej 350 chciałby walczyc w turku to ok, ale rozdawałby tyle punktów jakby miał 350 level a reszte na czas turka zblokować i rozdasz sobie to po turnieju. Wydaje mi sie ze to calkiem fajny pomysl bo wtedy mozna bylo by sobie expic do woli:-) Ale nie wiem czy cos bedzie wogole jak narazie to nawet swiaty nie sa polaczone, a ja zaczałem sobie troche grac w mfo3. Chcielibyscie tam forum zobaczyc udzielaja sie wszyscy, pisza a tu ? Lipa jednym słowem, to wyglada tak jakby to mfo2 bylo jak 5 koło u wozu. Nikt sie nie wypowie nie napisze mozesz sobie pisac do woli jak grochem o sciane:-( Ale to jest na krótką mete. Bo kto mi zagwarantuje ze po jakims czasie grania w mfo3 i tam sie na nas nie wypna???
_________________ Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha i chce, byśmy byli szczęśliwi. Benjamin Franklin
Naprawde łatwiej wbić 800 kk expa niż zaopatrzyć sie w najlepsze eq. Po pierwsze potrzebowałbyś 1,5 kkk golda a po drugie nawet jakbyś jakimś cudem taka kase zdobł to nie masz nawet od kogo kupić takiego eq.
może nie łatwiej, ale dla mnie wygodniej jest logować się raz na 5 minut, sprawdzać targ i co jakiś czas pospamować na pw innych o dane eq, niż codziennie po kilka godzin robić monotonne ruchy.. jak wbijałem z 170 na 180 to myślałem, że coś mnie trafi jak musiałem tyle expa wbijać..
może nie łatwiej, ale dla mnie wygodniej jest logować się raz na 5 minut, sprawdzać targ i co jakiś czas pospamować na pw innych o dane eq, niż codziennie po kilka godzin robić monotonne ruchy.. jak wbijałem z 170 na 180 to myślałem, że coś mnie trafi jak musiałem tyle expa wbijać..
Wszystko fajnie , ale tego eq nie ma wiec mógłbys sobie spamować do woli
_________________ Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha i chce, byśmy byli szczęśliwi. Benjamin Franklin
Ja BYm Zrobił Jedną Grupę od 301-400 i było by git po problemie z turniejami i napewno nawet ci z 370 i z 330 mieli by szanse
hmmm... Mozna by zrobć tak. Np. Zrobić przedział levelowy 301-350 i na tym zakończyć. Nie robić juz zadnych powyzej 350. ale jesli ktoś z levelem powyzej 350 chciałby walczyc w turku to ok, ale rozdawałby tyle punktów jakby miał 350 level a reszte na czas turka zblokować i rozdasz sobie to po turnieju. Wydaje mi sie ze to calkiem fajny pomysl bo wtedy mozna bylo by sobie expic do woli:-)
Niestety największym występującym problemem w turniejach nie są grupy lecz gracze tzw "tchórze" - rozdawanie pkt statystyk w siłe, magie minutę przed walką..Troche nie fair wobec przeciwnika i oznaka słabości
Niestety największym występującym problemem w turniejach nie są grupy lecz gracze tzw "tchórze" - rozdawanie pkt statystyk w siłe, magie minutę przed walką..Troche nie fair wobec przeciwnika i oznaka słabości
Racja Ale to dobry motyw dla kogos kto nie ma dobregoo eq i ma mniejszy level wtedy tak zwieksza swoje szanse:-) Nawet wiem kto tak robi:-)
Profesja: Wojownik
Nick: s1 Boing, Bless, P2K
Level: 200
Wysłany: 08-11-2012, 21:06
A czyżby Łukaszu Ty tak robiłeś? Co do MFO 3 nie zachęcaj ludzi do grania w tą wersję, bo nie będziesz miał z kim rozmawiać w ,,surowych klimatach MFO 2''
A czyżby Łukaszu Ty tak robiłeś? Co do MFO 3 nie zachęcaj ludzi do grania w tą wersję, bo nie będziesz miał z kim rozmawiać w ,,surowych klimatach MFO 2''
Nie nie ja to zawsze uczciwie:-) A zagraj sam bo naprawde fajna gierka:-) Zobaczysz ja juz mam 13 level