Witam, mój problem jest następujący, po ponad dwóch latach postanowiłem sobie "poskakać" po świecie trzecim, jednakże moja postać (Macca) jest zbugowana. Bug polega na tym, iż zaraz po walce ze strażnikami więzienia, najprawdopodobniej padłem od potworów i zostałem przeniesiony do miasta, czemu najprawdopodobniej? Otóż sytuacja miała miejsce ponad dwa lata temu i nie pamiętam szczegółów, próbowałem wykonywać wszystko jak jest opisane w solucji, jednakże nie jestem w stanie kontynuować fabuły ze względu na nieukończenie questa w więzieniu. W plecaku posiadam "śrubokręt" więc na 100% udało mi się uciec aż do lochów, jednakże nie zostałem ponownie złapany przez strażników z powodu creepków.
Chodzi mi o quest'a z aresztowaniem mojego bohatera w Ballis.
Pozdrawiam i prosiłbym aby osoby, które nic nie wniosą do tematu, nie komentowały posta.
Jeśli potrzeba osobom które są w stanie mi pomóc dalszych informacji, proszę mi powiedzieć jakich : )
Z tego co sprawdziłem to jesteś już po więzieniu i po otwarciu lochów w magazynie rybaków.
Rikiton [Usunięty]
Wysłany: 10-11-2012, 07:53
Z tym że nie mam opuszczonej jednej drabinki, którą opuszcza się podczas ucieczki z więzienia (tak twierdzi pewna osoba która mi podpowiedziała żeby tu napisać), i jestem w 100% pewien że nie rozmawiałem z Królem Arturem odnośnie planów Thanarg'a. Czyli jesteś pewien że jestem w stanie kontynuować fabułę?
W takim razie możemy zamknąć ten wątek, w razie problemów napiszę do Ciebie.