Ostatnimi czasy podczas tych bledow w turniejach przyuwazylem nastepującą sprawę .
Grasz Sadok przelewal duze ilosci golda z jednej na druga postac .
Grasz Moner nie klasyfikowal sie w rankingu golda ostatnimi czasy tak wysoko az tu nagle na 4 miejsce .
http://w3.mfo2.pl/cup_det...0199&group_id=0
Pierwszy turniej ile golda ? 900kk A pozniej ile Kados przelewa na targu 1.8kkk czyli 2x wiecej
latwo zauwazyc takze zdublowane przedmioty w nastepnych turniejach
Zobaczmy ze kazdego przedmiotu jest 2x wiecej niektorych jest dokladnie 2x wiecej a niekotych troche wiecej lub mniej uwazam ze dodal lub zabral po troche dla niepoznaki.
Według mnie glupie by bylo ciagle przelewanie itemow z jednej na druga postac i na tej podstawie to odkrylem.
Człowieku tu jest wykorzystany błąd gry czy ty nie widzisz , że itemy zostały zdublowane ?!
Tak samo Gold ...
Poogarniaj sobie turnieje i dopiero potem sie wypowiadaj ...
Człowieku ty myślisz co piszesz ? Czy trzepiesz w tą klawiature aby coś napisać ?
Chodzi mi tu o Celowe ŁAMANIE REGULAMINU !! To jest Celowy wyzysk .
Jeszcze raz zapraszam do lektury powyzej i ogarnięcia turniejów dopóki nie ogarniesz o co chodzi prosze Cię nie wypowiadaj się na ten temat .
Z góry dziękuję .
Jaki przypadek ... Gram troche na s3 i widze co sie dzieje dookola mnie .
Skad by nagle w 1 dzien wzial 2x tyle rzeczy ?
Powiem Ci np kolego ze takiego Eq. nie da sie tak o sobie skombinowac w 1-2 dni i to po dwie sztuki ; )
Czekajmy na wypowiedź Admina ale według mnie jest to 100% Celowe Oszustwo.
Po tym co piszesz widzę że nic nie widzisz co się dzieje dookoła.
Synu , ty nie wiesz z kim piszesz więc oszczędź sobie takie komentarze .
Sam żeś dublował i teraz głupiego udajesz . Powiedz po co niby przelewać Eq takie na postacie inne niż sejf ? I nagle dziwnym trafem w drugim turnieju jest 2x wiecej rzeczy ?
Dziwny zbieg okolicznosci ; ))
Kara was dopanie . Ludzie starają się grać uczciwie i tak samo z trudem dojść do czegoś , osiągnać duży lvl , wbić spory ranking czy wygrać turniej . Ale jak to wszystko zrobic jak są ludzie którzy tego nie doceniają i idą na łatwizne wykorzystując blędy gry i oszukując tym samym się wzbogacając i znacznie zwiększając swoje szanse i wpływy w grze.
Bardzo proszę GM żeby zrobił z nimi porządek i dał uczciwym ludziom możliwość wspięcia się na wyżyny
To, że bug był wykorzystany widać od razu, mnie interesowało też określenie przyczyny i zasięgu.
To jeden z kilku graczy, który wykorzystywali błąd. Kary sukcesywnie przydzielam i wycofuję korzyści - a w tym przypadku są niemałe - niektóre przedmioty są pomnożone nawet 8x.