Dokładnie mfo2>Mfo3 nie ma porównania mfo3 na śmietnik już powinni wyrzucić
szybcior987 napisał/a:
też mam takie zdanie , że MFO3 jest z dupy ale chcę się upewnić od graczy
Co to za bzdury opowiadacie? Weż się pierwsze zaloguj i zrób postać a potem sie wypowiadaj. Mfo3 jest niporównywalnie lepsze:-) Stary tyle co tam jest opcji, zaklęć, zdolności, broni, dodatków i gemów to byś sie zgubił. Do tego gra jest rozwijana i bedzie tego napewno wiecej. Zachęcam do zrobienia postaci.
_________________ Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha i chce, byśmy byli szczęśliwi. Benjamin Franklin
szybcior987 napisał/a:
Co to za bzdury opowiadacie? Weż się pierwsze zaloguj i zrób postać a potem sie wypowiadaj. Mfo3 jest niporównywalnie lepsze:-) Stary tyle co tam jest opcji, zaklęć, zdolności, broni, dodatków i gemów to byś sie zgubił. Do tego gra jest rozwijana i bedzie tego napewno wiecej. Zachęcam do zrobienia postaci.
Co się przejmujesz opinią kolesia, który w sygnaturze ma mutanta z męskością na czole?
Toż pewnie, że nie ogarnia, ale lepiej napisać, że gra jest be
Antybristler napisał/a
[quote][KisS napisał/a:
szybcior987 napisał/a:
Co to za bzdury opowiadacie? Weż się pierwsze zaloguj i zrób postać a potem sie wypowiadaj. Mfo3 jest niporównywalnie lepsze:-) Stary tyle co tam jest opcji, zaklęć, zdolności, broni, dodatków i gemów to byś sie zgubił. Do tego gra jest rozwijana i bedzie tego napewno wiecej. Zachęcam do zrobienia postaci./quote]
niezupełnie chodzi mi tylko o te zdanie:
Cytat:
Weż się pierwsze zaloguj i zrób postać a potem sie wypowiadaj.
Każda z danych wersji miała, ma swój niepowtarzalny klimat. Zalety i wady każdej wersji można zliczyć na palcach dłoni więc to opinii zbytnio nie wyrobi bo każdy gracz zerka na to innym okiem- ktoś preferuje prostą grę (wersja2), ktoś bardziej rozbudowaną (wersja3). Ja osobiście wolę v2 bo pogrywam już w nią dłuższy czas, na trójce się pojawiłem- chwilowo. Trochę tam chaosu na pierwszy rzut oka. Pozdrawiam
Profesja: Mag
Nick: KisS
Level: 180
Wysłany: 23-11-2012, 22:10
Cytat:
Każda z danych wersji miała, ma swój niepowtarzalny klimat. Zalety i wady każdej wersji można zliczyć na palcach dłoni więc to opinii zbytnio nie wyrobi bo każdy gracz zerka na to innym okiem- ktoś preferuje prostą grę (wersja2), ktoś bardziej rozbudowaną (wersja3). Ja osobiście wolę v2 bo pogrywam już w nią dłuższy czas, na trójce się pojawiłem- chwilowo. Trochę tam chaosu na pierwszy rzut oka. Pozdrawiam
Grałem troche w mfo3 i zauważyłem że topki to mfo2 gracze