Mógłby ktoś dokładnie mi wytłumaczyć, jak mam zachować nick na s2, a zmienić go na s1 ?
Chodzi mi o dokładną kolejność, bo troszkę się pogubiłem w tym co Tomi napisał.
logujesz się najpierw na s1, tam używasz darmowej opcji zmiany nicku i zmieniasz nick na nie kiwipogromca. wtedy dopiero logujesz się na s2. wtedy - nie jestem pewny - albo automatycznie masz nakaz zmiany nicku i wpisujesz wtedy ten sam nick co masz na s2 "kiwipogromca" albo automatycznie nie prosi Cię o zmianę nicku. tak to widzę
logujesz się najpierw na s1, tam używasz darmowej opcji zmiany nicku i zmieniasz nick na nie kiwipogromca. wtedy dopiero logujesz się na s2.
Właśnie taka kolejność.
Cytat:
wtedy - nie jestem pewny - albo automatycznie masz nakaz zmiany nicku i wpisujesz wtedy ten sam nick co masz na s2 "kiwipogromca" albo automatycznie nie prosi Cię o zmianę nicku. tak to widzę
Wpisujesz ten sam nick przy prośbie o zmianę.
Będzie można wcześniej sprawdzić na serwerze testowym. Dam znać jak będzie gotowe do testów.