Niestety ... Jumbo to ty chciałes tego połączenia mi było z tym dobrze ... bo chciałes byc w turku do 300-350 a dla samego ciebie nie było po co i teraz nawet turka nie masz ...
Ale jaki to jest problem dołożyc taką grupę? Nawet można bez nagród na próbę!
Jumbo tak bardzo chciał tej grupy bo wiedział, że nie będzie miał za wiele rywali. Wielu jest nieaktywnych kilka lub kilkanaście dni a inni nie walczą.
Jumbo tak bardzo chciał tej grupy bo wiedział, że nie będzie miał za wiele rywali. Wielu jest nieaktywnych kilka lub kilkanaście dni a inni nie walczą.
Nie prawda! Ja nic nie potrzebuję. Mam takie zapasy w eq, elkach, miksach i złocie że mógłbym sobie Ciebie kupić z odsetek:-) Więc jeśli chodzi o mnie ta grupa może być bez nagród. Ja tylko już ne widzę dla siebie nic do roboty w tej grze, wiec chciałem teraz sobie trochę powalczć.
_________________ Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha i chce, byśmy byli szczęśliwi. Benjamin Franklin
Nie prawda! Ja nic nie potrzebuję. Mam takie zapasy w eq, elkach, miksach i złocie że mógłbym sobie Ciebie kupić z odsetek:-) Więc jeśli chodzi o mnie ta grupa może być bez nagród. Ja tylko już ne widzę dla siebie nic do roboty w tej grze, wiec chciałem teraz sobie trochę powalczć.
Nie kupiłbyś mnie bo nie jestem na sprzedaż a te twoje setki wydanych złotych na punkty wole przełożyć na życie a nie na bicie "sztucznie" lvl
Witam dlaczego ciągle wyskakuje mi Ta nazwa gracza jest już używana. ?? Nawet gdy zmienie nick ??
[ Dodano: 06-12-2012, 19:21 ]
Witam Na 2sw mam nick Danio10 a na sw 1 jest gracz o takim samym nicku (oczywiście to nie jest moje konto). Ma on 1lvl stoi w domu i nie loguje się przez dłuższy czas.Czy była by taka możliwość wykasowania tego konta.?
Profesja: Wojownik
Nick: Pan Mroku
Level: 140
Świat: 3
Wysłany: 06-12-2012, 21:38
A tak z ciekawosci czemu na s3 nie została dodana grupa 301-350. Na s1+s2 jest 10 osob na ten przedzial a na s3 9 o 1 mniej i co nie ma przedzialu No według mnie to nie uczciwe dla graczy z s3 . Powinna byc grupa jak juz to na s1+2 i s3 a nie tylko na jednym świecie.
_________________ Uwaga na graczy LetMeHit i UnrealiseD z s4 . Ludzie bez honoru ...