Odnawiam temat poja drużynowego, napisałem do kilku graczy ze św 1 niby wszystkim sie podoba, ale nie otrzymałem żadnej konkretnej odpowiedzi. My jesteśmy gotowi czekamy tylko na sygnał
S1 tez jest gotowe, jeden gracz musi tylko dolaczyc do teamu
Ustalcie miedzy sobie kiedy ma sie odbyc walka
Tylko jak juz pisalem aby walka miala sens Dark musi odejsc
PS Sorry za zbytnie zaangażowanie w coś co mnie nie dotyczy (nie walcze) ale tak jakoś wyszło
i może umówmy się, że każdy ma mieć rozdane staty do 12h przed walką, żeby nie było, że 5min przed pojem zmienia się profesję itd
Oczywiście ! takie naciagane zweciestwo poprzez podstep jest bez sensu! Nigdy tak nie zrobiłem i nie zrobie. To jest oznaka słabości i tego ze sie ktoś obawia ze padnie w uczciwej walce! Ale w kazdej druzynie profesje powinny byc rozne zebysmy nie zrobili wszyscy wojów i anty toteż ja odrazu mówie ze zrobie na tą walke maga wiec walka musi sie odbyc po turku:-)
_________________ Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha i chce, byśmy byli szczęśliwi. Benjamin Franklin