1. Jak wbija sie punkty teamowe, tylko wbijając rank czy jak jeszcze, moze zna ktos wszystkie opcje .
Do rankingu drużynowego codziennie dodawana jest suma punktów rankingowych członków drużyny (np. jeśli w drużynie jest czterech graczy i każdy ma po 1000 rankingu, wtedy codziennie do rankingu drużynowego dodawane jest 4000 pkt). Dodatkowo ranking drużynowy można zdobywać w walkach drużynowych - 10% rankingu drużyny przegranej.
Cytat:
2. Mam na świecie 1+2 2 konta poniewaz mialem na s1 i na s2, moge usunac jedno z nich i zrobic na nowo ? czy bedzie multi ?
Nie możesz.
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem
kiwipogromca [Usunięty]
Wysłany: 07-12-2012, 20:11
A mógłby ktoś łaskawie z administracji odpowiedzieć, czy ten sam gracz po połączeniu światów może mieć dwie postacie w tej samej drużynie ? ...
A mógłby ktoś łaskawie z administracji odpowiedzieć, czy ten sam gracz po połączeniu światów może mieć dwie postacie w tej samej drużynie ?
Multialarm tego nie blokuje?
Cytat:
Czyli jak mam 2 konta na Świecie 1+2 nie robiąc nowego to bana nie zarwe, ale jak usune jedno i zrobie od nowa to ban >.<
Czego nie rozumiesz? To, że masz dwa konta wynika wyłącznie z tego, że zostały połączone Światy. Administracja nie mogła zmusić Cię do usunięcia jednego z nich, dlatego w ramach wyjątku pozwala Ci je zachować i nadal na nim grać. Te konta są oznaczone, wszystkie inne są i będą traktowane jak multikonta.
Ostatnio zmieniony przez ADIHC1 07-12-2012, 20:50, w całości zmieniany 1 raz
kiwipogromca [Usunięty]
Wysłany: 07-12-2012, 20:44
ADIHC1 napisał/a:
Cytat:
A mógłby ktoś łaskawie z administracji odpowiedzieć, czy ten sam gracz po połączeniu światów może mieć dwie postacie w tej samej drużynie ?
A mógłby ktoś łaskawie z administracji odpowiedzieć, czy ten sam gracz po połączeniu światów może mieć dwie postacie w tej samej drużynie ? ...
W drużynie można być razem, ale oczywiście nie można przelewać expa/golda/ranku itp. - jak w przypadku każdego innego konta zresztą.
kiwipogromca [Usunięty]
Wysłany: 10-12-2012, 23:02
Tomi napisał/a:
kiwipogromca napisał/a:
W drużynie można być razem, ale oczywiście nie można przelewać expa/golda/ranku itp. - jak w przypadku każdego innego konta zresztą.
To trochę i tak bez sensu moim zdaniem, ale cóż ...
Takie jedno jeszcze pytanko: jak przeleję np. expa 1 vs T i potem usunę drużynę, to czy raporty nie czasem się usuwają ?