Profesja: Wojownik
Nick: wisla12h
Level: 283
Wysłany: 14-12-2012, 16:25 Problem
Mam pewien problem który pojawił się od czasu zmiany komputera. Wygląda to następująco:
- wchodzę na stronę MFO
- loguję się
- rozpoczynam grę... chodzę po mapie, przeglądam raporty i takie tam... standardowe działania i tu pojawia się problem, którego przyczyny nie znam. Po około 30-60 sekundach strona MFO przestaje odpowiadać, zawiesza się i wyskakuje że przekroczono limit połączenia lub też strona nie odpowiada. Do gry mogę wrócić po około 5 minutach i tak w kółko to samo. Dzieje się tak jak już mówiłem od czasu zmiany sprzętu czyli jakieś pół roku lecz piszę dopiero teraz ponieważ chcę wrócić do gry
Mam nadzieję że ktoś może ma pojęcie co może być przyczyną tego błędu?
Objawy wskazują na problemy z "zasyfionym" systemem - podatny szczególnie windows xp. Kilka osób zgłaszało już podobne "dolegliwości". Użycie programu czyszczącego pomogło w kilku przypadkach.
Zrobiłem formata ale z innych przyczyn,mfo swoją drogą.Na początku było tylko na s4,teraz ta zaraz opanowała u mnie wszystkie serwery /
Również proszę o pomoc,czyściłem komputer,usuwałem cookie,pamięć podręczną-wszystko czynności bezskutecznie
Ja w przeciwieństwie do wisly nie zmieniałem sprzętu ani oprogramowania.Taki problem rozpoczął się u mnie gdy powstał s4.