to jest bardzo głupi pomysł bo tylko ci co mają dużo kasy by na tym serwie grali. Mój pomysł jest taki każdy ma 50lv całe eq, gemy i potki do kupienia w sklepie i jest np na start 500kk, turnieje zwykłe i drużynowe. Walki bendą tylko na ranq i pvp. Exp zablokowany tylko 50lv bendzie dużo ludzi do walk a nie tak jak teraz że jedna osoba stoji pod miastem.
to jest bardzo głupi pomysł bo tylko ci co mają dużo kasy by na tym serwie grali. Mój pomysł jest taki każdy ma 50lv całe eq, gemy i potki do kupienia w sklepie i jest np na start 500kk, turnieje zwykłe i drużynowe. Walki bendą tylko na ranq i pvp. Exp zablokowany tylko 50lv bendzie dużo ludzi do walk a nie tak jak teraz że jedna osoba stoji pod miastem.
Nie moge znalezc slow na ta tragedie... ciezko cokolwiek napisac, po prostu napisales i juz wiecej nie pisz na ten temat, nie jest dla Ciebie, debilne masz pomysly. PS. Oczywiscie pomysl Visto rownie debilny
Co do tematu (nie sa to domysly, tylko fakty) - nie bedzie anty i nie bedzie protow nawet po przegranej walce (ewentualnie 1 min). Oczywiscie o ile ostatecznie swiat wypali, bo na razie zakonczylo sie na rozmyslaniu.
Profesja: Wojownik
Nick: Pan Mroku
Level: 140
Świat: 3
Wysłany: 06-01-2013, 18:15
A co z wprowadzeniem 2 turkow w miesiącu ? ;d Miesiac temu było mowione ze nie teraz bo i tak bd 2 turki w grudniu ale juz styczen wiec mozna wprowadzic te 2 turki ;D
_________________ Uwaga na graczy LetMeHit i UnrealiseD z s4 . Ludzie bez honoru ...
Nick: Hard Style
Level: 200
Świat: 3
Wysłany: 06-01-2013, 21:44
Pan Mroku s3 napisał/a:
A co z wprowadzeniem 2 turkow w miesiącu ? ;d Miesiac temu było mowione ze nie teraz bo i tak bd 2 turki w grudniu ale juz styczen wiec mozna wprowadzic te 2 turki ;D
Jak dla mnie bezsensowny pomysł , za dużo już Mf-ów by było do zdobycia ( sam zdobyłem 1400 w roku 2012 ) .
Lepiej wprowadzić ten serwer PvP , tak jak mówiliście dobry pomysł z tym , że nie wolno expić tylko równe lvl , to samo eq dla każdego , ale level to jest pytanie ? Nie wiadomo bo walki na 10 np są do kitu , a na wysokich levelach są według mnie bardziej ciekawsze
Hmm, może świat pvp bez możliwości kupowania MF? To już byłaby cudowna hojność Admina walki pod miastem, turnieje, pojedynki, walki teamowe, turnieje teamowe + ograniczenia dla noobstatow
Nick: Intense
Level: 230
Wysłany: 06-01-2013, 22:36
Ja bym dal jedno miasto, z poziomem bym zaryzykował i dałbym każdemu 400 albo 1 i w cholere pkt do rozdania, dzieki temu nikt by nie korzystal z wytestowanych stat ani by nie kupowal, tylko wykazal sie wlasną umiejetnoscią rozdawania
Mfy to na resa, prota, blokade teamową i chyba tyle
Natomiast walki o rank i pvp,
Eq to kazdy takie same, najlepsze.
Z ruchami to juz bez znaczenia.
Cos nowego, powrot do starych czasów, mysle ze tez by mozna troche na tym zarobic
Pamiętajcie, że cokolwiek wymyślicie to musi na siebie zarobić.
Propozycje z naszej strony (nakierowane na PvP) przedstawię w najbliższym czasie i może jakaś ankieta w grze będzie.
bezsensu byłoby pozbawienie gracza jego ulubionej taktyki - anty/ns.. dlaczego ma ich nie być? trzeba będzie pomyśleć przy rozdawaniu stat - takie, żeby i z nimi wygrywać.